نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر در نشست ویدئوکنفرانس با ائمه جمعه و فرماندهان ناحیههای مقاومت بسیج سپاه استان بوشهر گفت: توصیه کارشناسان بهداشت و درمان برای کنترل و مقابله با شیوع بیماری کرونا، قطع راه چرخش انتقال آن است بر همین اساس لازم است با کم کردن رفتوآمدها، در خانه ماندن، فاصلهگذاری اجتماعی و رعایت بهداشت فردی و عمومی، زنجیره انتقال آن را بریده شود.
آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری افزود: این بیماری در کنار مشکلاتی که برای سلامت عمومی و فردی پدید آورده، موجب افزوده شدن مشکل اقتصادی نیز برای مردم شده و تعطیلی مراکز خرید و فروش و نبود گردش اقتصادی و درآمدزایی را در پی داشته است.
رئیس قرارگاه رزمایش کمکهای مؤمنانه استان بوشهر با ابراز نگرانی از مشکلات ایجادشده برای کارگران روزمزد، ملوانان و زنان بدسرپرست و بیسرپرست که تأمین معیشت خانواده بر دوش آنها است، افزود: بسیاری از قشرهای مختلف مردم در تعطیلیهای کرونا آسیب اقتصادی دیدهاند و روزبهروز فشار بر آنها افزوده میشود.
وی تاکید کرد: تلاش میشود در قالب رزمایش کمکهای مومنانه بخشی از نیازمندیهای آنها مدیریت و تأمین شود.
صفایی بوشهری با اشاره به بحرانهای اجتماعی و روحی و روانی کرونا و تأکید رهبر انقلاب بر مواسات، یاریگری و کمک مؤمنانه گفت: استان بوشهر هنگام همهگیری کرونا از استانهای پیشگام در کمکهای نیکوکارانه به مردم کمتربرخوردار بود و پس از فرمان رهبری نیز در تدارک کمکهای ویژه به مردم استان است.
امام جمعه بوشهر افزود: در این رزمایش سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در کنار کمیته امداد امام خمینی(ره) هر شهرستان زیر نظر امامان جمعه مسئول اجرای رزمایش کمکهای مؤمنانه هستند و همه کمکها و برنامهریزیها باید با تدبیر این گروه اجرا شود.
صفایی بوشهری تاکید کرد: باید اولین گام در اجرای این رزمایش گردآوری آمار واقعی و دقیق و ایجاد بانک اطلاعاتی باشد و در کنار آمارکمیته امداد و بهزیستی آمار تازه و دقیقی از آسیبدیدگان واقعی شرایط کرونا گردآوری شود.
امام جمعه بوشهر ادامه داد: در این بانک اطلاعاتی باید تمام آسیبدیدگان کرونا دیده شوند و حتی کسانی که زیر نظر بهزیستی و کمیته امداد نیستند و یا بیمه بیکاری هم ندارند باید در اولویت باشند.
وی تأکید کرد: در گردآوری بانک اطلاعاتی باید حریم شخصی افراد حفظ شود، نظارت بر آن در سطح بالایی باشد و کارهای آن در صداوسیما و فضای مجازی اطلاعرسانی شود.
صفایی بوشهری گفت: کار رزمایش کمکهای مومنانه آغاز شده و مجریان میتوانند از همین امشب برای کمک به مردم آسیبدیده اقدام کنند تا خانوادهای گرسنه و مستأصل در هزینههای ضروری زندگی نماند.
وی یادآور شد: رزمایش کمکهای مومنانه به ماه مبارک رمضان متصل و در این ماه نیز اجرا میشود.
امام جمعه بوشهر گفت: همچنین کمیته امداد برنامه دارد تا ۵۰۰ هزار وعده غذا را در ماه مبارک رمضان میان مددجویان خود توزیع کند که باید در پخت و توزیع این غذاها همه نکات بهداشتی رعایت شود.
صفایی بوشهری تاکید کرد: سپاه پاسداران نیز در گام پیش، اقلام ضروری مانند برنج، روغن، مرغ، رب گوجهفرنگی، ماکارونی و حبوبات را در قالب سبد کالا و بستههای معیشتی میان مردم کمتربرخوردار استان بوشهر توزیع کرد و در این گام نیز چنین کاری را انجام خواهد داد.
رئیس قرارگاه رزمایش کمکهای مؤمنانه استان بوشهر افزود: همه کمکها باید در قالب کالا صورت گیرد مگر در مواردی که فردی بهدلیل این شرایط دچار بدهی مالی شده باشد.
فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر گفت: رزمایش کمکهای مومنانه، برای همدلی و کمک به مردم کمتربرخوردار است و این قرارگاه برای مدیریت سیل خروشان کمکهای مردمی به نیازمندان ایجاد شده است.
سردار علی رزمجو از همه پاسداران و بسیجیان استان بوشهر خواست همانگونه که در کنترل وروی و خروجی شهرها و روستاها و ضدعفونیها نقش اساسی داشتند، در این رزمایش نیز پای کار باشند و جهادی فعالیت کنند.
وی اضافه کرد: بانک اطلاعاتی در پایگاههای مقاومت ایجاد شود و همه اقلام خوراکی و کمکمعیشتی نیز در مسجدها که نقش محوری در زندگی ما دارند بستهبندی و تعیین تکلیف میشود.
فرمانده سپاه امام صادق(ع) گفت: برای ماه رمضان نیز چهار هزار سبد کالا برای چهار هزار خانواده در استان بوشهر پیشبینی شده که در این ماه میان آنها توزیع میشود.