در این راستا شماری از دانشجویان دانشگاه پیام نور گناوه از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور بیکار ننشسته و با تعطیلی دانشگاه ، پای کار آمدند و هر کدام نسبت به توان خود در برابر این بیماری مشغول انجام فعالیت بصورت فردی و مشارکتی هستند.
برخی از این دانشجویان در فضای مجازی به ایجاد آرامش و آگاهی مردم تلاش می کنند ، برخی با نیروهای انتظامی و بسیج در غربالگری در مبادی ورودی شهر مشارکت دارند ، برخی نیز بصورت خودجوش با دیگر اقشار به ضدعفونی خیابانها میپردازند و تعدادی نیز کارگاه تولید ماسک راه انداخته اند.
دانشجو و دبیر انجمن مترجمی زبان انگلیسی دانشگاه پیام نور گناوه گفت: جمع آوری کمک نقدی، انتشار کلیپی مبنی بر پیشگیری از کرونا در فضای مجازی به اطرافیان و دوستان، کمک آموزشی شست و شوی دست به فرزندان،ماندن در خانه، مطالعه کتاب برای رفع بی حوصلگی ناشی از در خانه ماندن و تزریق انرژی مثبت ساطع کردن برای رفع استرس برای خود و دیگران بخشی از سهم من در برابر بیماری کرونا است که دنبال می کنم.
رعنا ابراهیمی افزود: استفاده از ماسک و دستکش برای بیرون رفتنهای اضطراری، ورزش کردن برای ارتقای روحیه، پیگیری توصیههای پزشکی از طریق اخبار رسانهها و دوری کردن از اخبار نادرست در فضای مجازی بخش دیگری از سهم خود در برابر بیماری کرونا است.
دانشجوی رشته پژوهشگری اجتماعی دانشگاه پیام نور گناوه گفت: به عنوان یک دانشجو تلاش خود را برای مقابله با این بیماری از طریق اطلاع رسانی در فضای مجازی به دانشجویان و همشهریان بکار بسته ام .
نیلوفر حسین پور افزود: در این ارتباط اطلاعاتی که در مورد این ویروس و نحوه شیوع آن دارم به صحیح ترین شکل ممکن خبر رسانی کرده و ازسویی به عنوان یک جهادگر تمام سعی خودرا در جهت تولید ماسک و خدمت به هموطنانم انجام میدهم.
دیگر دانشجوی این دانشگاه گفت: ترویج شعار کـرونا درکمـین ماست، در خانه بمانم و بمانیم، از دور حـال یکدیگر را بپرسیم و عید را جشن بگیریم را سرلوحه فعالیت روزانه خود در محیط خانواده و فضای مجازی قرار داده ام.
زهرا حیاتی افزود: توصیه به اعضای خانواده در رعایت اصول بهداشتی، پرهیز از نسخههای ساختگی و احساسی مبارزه با کرونا ، کمک به سالخوردگان و افراد بیمار در خانه و سرگرم کردن خردسال و کمک به آموزش دانش آموزان در خانه بهترین کمک و سهم هر شهروندی در برابر کرونا است که آن را گوشزد و خود انجام میدهم.
دبیر انجمن علمی معماری دانشگاه پیام نور گناوه اظهارداشت: با توجه به شرایط ویژه کشور ، همگام با دیگر هموطنان برای کاهش سرعت انتشار کرونا ویروس وظیفه خود دانستیم که با تعطیلی کسب و کار و خود قرنطینگی در این ایام بحرانی، سهمی در قطع زنجیره انتشار این بیماری داشته باشیم.
کوثر حسین پور افزود: باتوجه به تعطیلی دانشگاه، تمام برنامههای آموزشی را با هماهنگی اساتید رشته از طریق فضای مجازی در قالب آموزش آنلاین دنبال و دانشجویانی که نیاز به راهنمایی بیشتری داشته باشند، به آنان کمک میکنم.
مرضیه روستایی دیگر دانشجوی این دانشگاه گفت: بهترین مبارزه با ویروس کوید۱۹ حصر و قرنطینه خانگی است که آن را سرلوحه خود قرار داده ام.
وی افزود: هر فرد بیمار و سالمی چنانچه مقوله حصر و قرنطینه را جدی بگیرد ، زنجیره انتقال آن قطع و شاهد خروج از بحران کرونایی خواهیم بود.
مهشید ملک زاده دیگر دانشجوی دانشگاه پیام نور گناوه گفت: صبوری و آگاه کردن اعضای خانواده و دوستان از میزان خطرناک بودن این ویروس و دعوت به رعایت کردن مسایل بهداشتی و حفظ آرامش برای کاهش استرس و قطع کردن زنجیره انتقال این ویروس را در صدر کارهای خود قرار داده و به دیگر همکلاسیها و اقوام گوشزد میکنم.
دانشجو و دبیر کانون فرهنگی هنری دانشگاه پیام نور گناوه اظهارداشت: از زمان ابلاغ مدیران ارشد شهر مبنی بر کنترل رفت و آمد در مبادی وردی شهر از ممانعت مسافران غیربومی که سلامتی شهروندان را به خطر می اندازد ، احساس وظیفه کردم و به عنوان یک شهروند در کنار نیروهای بسیج و سپاه و نیروی انتظامی درحال ادای وظیفه هستم.
احمد علی پور افزود: اگرچه مردم این شهرستان خونگرم و به میهمان نوازی معروفند، از همه ساکنان شهر انتظار دارم از ورود افراد ناشناس که امکان انتقال و انتشار بیماری به شهر را دارند ممانعت کنند.
سعیده به نژاد دانشجوی مترجمی زبان پیام نور گناوه هم گفت: شهرستان گناوه بدلیل اینکه از لحاظ امکانات بهداشتی و پزشکی در مضیقه است میطلبد که شهروندان تردد و رفت آمد ها در اماکن پر تردد را کمتر کنند که خود به این مهم پای بند هستم.
مسئول انجمن علمی رشته مدیریت دانشگاه پیام نور گناوه گفت: با توجه به اینکه کمبود ماسک در شهرستان گناوه وجود داشت با همفکری و همکاری دانشجویان این رشته کارگاه تولید این اقلام بهداشتی در خانه یکی از دانشجویان راهاندازی کردیم.
اردوان حیدری افزود: این کارگاه بصورت خودجوش راهاندازی شد و با توجه به فضای محدود و کمبود نیرو آنچه در توان داریم به تولید ماسک خواهیم پرداخت.
وی اظهارداشت: سعی داریم ماسکهای تولیدی را بین نیازمندان و اصنافی که مراجعه کننده بیشتری دارند نظیر نانواییها، بازار میوه و تره بار و ماهی فروشان شهر بصورت رایگان اهدا کنیم.
فاطمه هنرنما دانشجوی تولید کنندگاه ماسک که در رشته مدیریت دانشگاه پیام نور گناوه تحصیل میکند، گفت: باتوجه به اینکه شهر با کمبود ماسک مواجه و در مراجعه به داروخانهها و کالای پزشکی این اقلام بهداشتی وجود نداشت مصمم شدیم که در یک حرکت جهادی به تولید بپردازیم و بتوانم سهمی در برابر مقابله با کرونا داشته باشم.
محبوبه عباسی دیگر دانشجوی عضو انجمن علمی رشته مدیریت این دانشگاه گفت: دانشجویان همواره در عرصه های انقلاب پیشگام و پیشتاز بودند و در این برهه نیز که کشور با بحران بیماری کرونا مواجه است بیکار ننشستیم و بنا به نیاز جامعه با تمام توان خود به سلامت جامعه در برابر این بیماری کمک و اقدام به تولید ماسک نمایم.
مسئول امور فرهنگی دانشگاه پیام نور گناوه گفت: ویروس کرونا نظم زندگی روزمره را که همه به آن عادت کرده ایم برهم ریخته و نوعی نگرانی و دلشوره در رفتار و کنش مردم ایجاد کرده که مهار آن بدون همکاری جمعی امکان پذیر نخواهد بود.
ضرغام خرمی افزود: رعایت اصول بهداشتی ، مراقبت از خود و خانواده در برابر این بیماری بسیار ضروری است که به آن اهتمام جدی دارم و به دیگران نیز توصیه میکنم.
وی یادآورشد: موقعیت حساس فعلی را میتوانیم به فرصت خوبی برای تقویت مسئولیت پذیری اجتماعی و مهربانی به همدیگر تبدیل کنیم که خوشبختانه مردم از جمله دانشجویان بصورت خودجوش و جهادی در این زمینه ورود و گامهای موثری برداشته اند.