سید حسین حسینی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: پایش مستمر بازار بیشتر با هدف کنترل قیمت کالاهایی همچون شیرینی، پوشاک، منسوجات، کیف و کفش و سایر اقلامی است که در این ایام مورد تقاضای بیشتری واقع میشوند.
وی بیان کرد: همزمان با گشتهای سازمان صنعت، معدن و تجارت گشتهای مشترک بین دستگاهی نیز همزمان ادامه مییابد و همچنین سامانه ۱۲۴ نیز به صورت تلفنی پذیرای گزارشهای شهروندان در زمینه نظارت بر بازار پایان سال است.
حسینی ادامه داد: برای ایام نوروز بازرسان طرح تشدید نظارت بر بازار و اصناف همکاری دارند و بسیج اصناف نیز از ظرفیت خود برای اجرا طرحهای تشدید اضافه میشوند.
وی بیان کرد: شماری ناظران افتخاری نیز آموزشهای لازم را فراگرفتند و با هدف نظارت بر بازار راهی این عرصه میشوند.
حسینی ادامه داد: در ارتباط با تامین میوه شب عید نیز امسال قرارداد منعقد و ۳۰۰ تن سیب به سردخانه مرکز استان بوشهر حمل شدهاست.
وی گفت: همچنین ۵۰۰ تن پرتقال از جیرفت به مقصد بوشهر بارگیری شده که به محض رسیدن به بوشهر در سردخانهها ذخیره سازی و پس از اطلاع رسانی از سوی ستاد تنظیم بازار توزیع آنها آغاز میشود.
حسینی ادامه داد: سایر اقلام مورد نیاز شهروندان برای ایام نوروز از جمله برنج، شکر، گوشت مرغ و گوشت قرمز پیش بینیهای لازم برای تامین آن انجام و ذخایر اکنون به اندازه کافی صورت گرفتهاست.
وی اظهار داشت: در این ارتباط نشست ستاد تنظیم بازار نیز به صورت هفتگی برگزار و وضعیت ذخایر استراتژیک به صورت مستمر رصد میشود.
حسینی یادآور شد: در ۱۱ ماه امسال شمار بازرسی، گشتهای مشترک و پروندههای متخلفان در استان بوشهر در ۲مقطع ابتدایی سال و بازه زمانی پس از افزایش قیمت بنزین به طور متوسط ۵۱ درصد افزایش یافتهاست.
وی بیان کرد: در این مدت شمار گشتهای مشترک به ترتیب سه هزار و ۱۰۹ گشت مشترک انجام شد که حاصل آن یکهزار و ۵۷۱ فقره پرونده برای متخلفان صنفی تشکیل شد.
حسینی اظهار داشت: شمار بازرسیها نیز در ۱۱ ماه در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۶۹ هزار و ۶۱۱ مورد انجام شد که شمار پروندههای تشکیل شده در جریان این بازرسیها سههزار و ۶۳۳ فقره است که از لحاظ تعداد ۱۲ درصد و از لحاظ پروندهها ۱۷ درصد رشد داشتهاست.
وی گفت: در این ارتباط اولویت نخست رسیدگی به شکایتهای تلفنی است که به صورت مستمر رسیدگی و نتیجه آن به شهروندان اطلاع رسانی میشود.
حسینی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: نمایشگاه بهاره نیز گرچه مصوب شدهاست ولی به پیشنهاد دانشگاه علوم پزشکی برگزاری آن اکنون متوقف شدهاست ولی به اصناف اعلام شده از ظرفیت فروش فوقالعاده و حراج استفاده کنند تا بخشی از نیازهای مردم از این محل تامین شود.
وی گفت: در این ارتباط شمار مرکزهای ارائه اقلام شب عید مانند سیب و پرتقال افزایش مییابد تا با هدف پیشگیری از شیوع ویروس کرونا از تجمع مردم پیشگیری شود.
حسینی ادامه داد: در ارتباط با وسایل بهداشتی مانند ماسک، ژل ضدعفونی و مایع شست و شوی دست که از طریق داروخانه عرضه میشد مقرر شد نظارت و بازدید لازم از مرکزهای عرضه این کالاها انجام شود تا محدودیتی برای تامین نیاز شهروندان صورت نگیرد.