عبدالکریم گراوند روز دوشنبه در آیین افتتاح طرح‌های عمرانی دهه فجر شهرستان عسلویه با حضور  وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به شهرستان عسلویه افزود: انتظار می‌رود وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطالبه جدی مردم و مسئولان عسلویه که رفع آلایندگی این منطقه است را در هیات دولت با جدیت پیگیری و تا قبل از پایان سال اجرایی شدن این مصوبه مهم در هیات دولت تصویب شود.

وی بیان کرد: در سفر سال گذشته رئیس جمهوری به استان بوشهر ۲ هزار و ۵۴ میلیارد تومان برای اجرای پروژه‌های این سفر تصویب شد که یکی از این مصوبه‌های مهم برطرف کردن مشکل آلایندگی در عسلویه بود.

گراوند ادامه داد: توسعه بیمارستان تامین اجتماعی و توجه به اشتغال نیروهای بومی در صنایع نفت و گاز پارس جنوبی از دیگر خواسته‌های مردم و مسئولان این شهرستان است و امیدواریم این مطالبه‌های جدی مردم محقق شود.

محمد شریعتمداری روز دوشنبه برای افتتاح ۳۰ پروژه عمرانی با ۶۱ میلیارد تومان اعتبار و شرکت در کارگروه اشتغال و رونق تولید به شهرستان عسلویه سفر کرده‌است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.