سید حمید رضا علم روز یکشنبه در گفتوگو با ایرنا افزود: برای تشدید نظارتها و کنترل ایمنی بر ناوگان حمل و نقل مسافر براساس اطلاعات دریافتی از سامانه سپهتن اتوبوس مسیر دیلم - شیراز که دچار خرابی سیستم ترمز شده بود در دشتستان با اتوبوس دیگری جایگزین شد.
وی بیان کرد: تلاش میشود با همکاری پلس راه و راهداری و استفاده از امکانات موجود از جمله سامانه سپهتن ایمنی ناوگان مسافربری تشدید شود و شاهد حوادث و اتفاقهای ناگوار نباشیم.
علم اضافه کرد: سپهتن سامانه نظارت تصویری است که به وسیله آنها عملکرد راننده از سوی پلیس و راهداری رصد میشود.
وی ادامه داد: علاوه بر رصد و کنترلی که پلیس و راهداری انجام میدهد مسافران نیز میتوانند با استفاده از سامانه ۱۴۱ هر گونه تخلف در ناوگان عمومی را گزارش کنند.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان بوشهر گفت: متوسط عمر ناوگان حمل و نقل مسافر در این استان ۴.۵ سال است که از میانگین کشوری کمتر و ضریب اشغال صندلی ۲۵ است.
وی اضافه کرد: در زمان حاضر ماهانه ۲۹۰ هزار مسافر و در سال سه میلیون مسافر در استان بوشهر با ناوگان عمومی حمل و نقل مسافر جابه جا میشوند.
این مقام مسئول در باره نقاط حادثه خیز استان بوشهر گفت: پنج کیلومتر از ورودی دلوار از نقاط حادثه خیز این استان به شمار میرود که با تعریض و شانه سازی، مرمت و لکه گیری آسفالت جاده انجام و تا آخر سال مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
وی یادآور شد: برای اجرای این پروژه ۹میلیارد تومان اعتبار به صورت مشترک بین راهداری و حمل و نقل جادهای و استانداری بوشهر هزینه شدهاست.
علم یادآور شد: استان بوشهر دارای ۴۷ نقطه حادثه خیز است که ۲۱ نقطه آن آشکار سازی و ۱۰ نقطه نیز اصلاح و مابقی نیز در دست اصلاح است.