سید حسین حسینی روز شنبه در نشست مدیران اقتصادی استان بوشهر بوشهر افزود: در این نشستها ۲۵۹ مصوبه در مورد سرمایه در گردش تصویب شد که از این شمار ۱۰۰ مصوبه اجرا شدهاست و از ۱۰۰ مورد دیگر که مربوط به بدهی معوق واحدهای تولیدی است ۶۸ مورد در دست اجرا است.
وی بیان کرد: در موضوع مالیات نیز از ۱۸ مصوبه نشستهای کارگروه رفع موانع تولید استان بوشهر ۱۳ مورد آن اجرا و در حوزه تامین اجتماعی نیز ۳۷۳ مورد مصوبه وجود داشت که ۳۶۸ مورد آن اجرا شدهاست.
حسینی ادامه داد: هماکنون گردش مالی حسابهای برخی از واحدهای صنعتی بویژه در حوزه پارس جنوبی خارج از استان بوشهر است که انتظار داریم با هدف کمک به منابع مالی بانکها این حساب به استان منتقل شود.
وی یادآور شد: برای نمونه بانک صنعت و معدن استان بوشهر از محل تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ آن تنها قادر به پرداخت ۱۹۰ میلیارد ریال تسهیلات است ولی تسهیلات مصوب شده برای این بانک در استان بوشهر یکهزار میلیارد ریال است و با این شرایط بخشی از مصوبهها امکان اجرایی شدن ندارند.
حسینی عنوان کرد: در این ارتباط انتظار داریم بانکهای غیرتخصصی نیز سهم خود را در مورد سرمایهگذاری در توسعه استان بوشهر بویژه بخش صنعت ایفا کنند.
وی اظهار داشت: در ارتباط با تسهیلات رونق تولید از ۷۵ مورد نام نویسی صورت گرفتهاست ۵۴ در ستاد تسهیل مصوب و ۴۵ واحد برای دریافت تسهیلات به بانکها معرفی شدهاست.
حسینی افزود: از این شمار تاکنون ۳۵ واحد تکمیل پرونده کردهاند و ۳۴ واحد موفق به دریافت ۶۵۰ میلیارد ریال تسهیلات شدهاند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر بیان کرد: در این زمینه بانکهای کشاورزی، صنعت و معدن، ملی و سپه بیشترین میزان پرداخت را در استان بوشهر داشتند.
حسینی گفت: در ارتباط با تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ نیز، ۳۰ واحد تاکنون نام نویسی کردهاند که از این شمار پرداخت تسهیلات ۲۴ واحد مصوب شدهاست.
وی افزود: از این شمار ۱۷ واحد به بانکها معرفی و ۱۲ واحد تکمیل پرونده و مصوب شدهاست تا در مجموع ۵۷۰ میلیارد ریال تسهیلات به این واحدها پرداخت شود.
حسینی اظهار داشت: تاکنون هشت واحد تسهیلات خود را در مجموع به میزان ۸۰ میلیارد ریال دریافت کردهاند.