زهرا نویدی فرد روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: هماکنون این مراکز درمانی در شهرهای برازجان، جم، خورموج، دیلم و دلوار، جزیره خارگ و بوشهر در دست احداث است.
وی اضافه کرد: همچنین ارتقای کمی و کیفی خدمات درمانی، توسعه ۷۰ تخت بستری در بیمارستان سلمان فارسی، ایجاد فضای بستری در بیمارستان مهر برازجان، توسعه بیمارستانهای کوچک دیگر اولویت مدیریت درمان تامین اجتماعی استان بوشهر است.
وی بیان کرد: اولویت دیگر این مدیریت بحث نظام نامه بودجه مبتنی بر عملکرد و ارتقای بهرهوری در بیمارستانها است.
نویدی فرد ادامه داد: با همدلی و مشارکت و استفاده از کارکنان توانمند و مجرب استان بوشهر در ستاد و مراکز درمانی که تاکنون شایستگی خود را در اعتبار بخشی و طرحهای پایلوت سازمان به اثبات رساندهاند، تلاش خواهد شد تا مجموعهای تاثیرگذار در توسعه درمان استان و سرآمد در ارتقای سیستمهای مدیریتی داشته باشیم.
وی تاکید کرد: همچنین امیدواریم براساس راهبردهای کلان سازمان تامین اجتماعی و با تکیه بر همه همکاران که از سرمایههای اصلی سازمان تامین اجتماعی هستند همراه با تعامل با دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و سایر دستگاههای ذیربط بتوانیم از این فرصت حداکثر استفاده را ببریم و بهترین و مطلوبترین خدمات را به بیمهشدگان ارائه دهیم.
نویدی فرد ادامه داد: استان بوشهر با یک میلیون و ۱۶۰ هزار نفر جمعیت ۸۸ درصد آن بیمه شده تامین اجتماعی هستند و بالاترین نفوذ بیمه در کشور نیز متعلق به استان بوشهر است.
وی اظهار داشت: مدیریت درمان تامین اجتماعی استان بوشهر مشتمل بر ۲ بخش درمان مستقیم و غیر مستقیم است که درمان غیر مستقیم به صورت خرید خدمت و درمان مستقیم با سه بیمارستان و هفت درمانگاه و پلی کلینیک به بیمه شدهها ارائه میشود.
نویدی فرد گفت: مجموعه درمان مدیریت تامین اجتماعی استان بوشهر یکهزار و ۳۲۰ نفر است که از این شمار ۲۵۰ نفر پزشک، ۵۴۷ نفر کادر پرستاری، بهیار و مامایی، ۱۳۶ نفر پاراکلینیک و ۳۸۲ نفر کادر پشتیبانی هستند.
وی افزود: در مجموع ۲۶۰ تخت بستری در استان بوشهر متعلق به بیمارستانهای تامین اجتماعی بوشهر با ضریب اشغال تخت ۸۸ درصد است.