عبدالمجید دراهکی روز چهارشنبه دراین ارتباط افزود: در این مدت ۲میلیون و ۷۷۳ هزار و ۴۲۹ نفرساعت آموزش مهارتی در قالب یکهزار و ۶۰۰ دوره مهارتی در بخشهای مختلف از جمله مراکز ثابت آموزشی، سیار شهری، ندامتگاهها، جوار صنعت و دانشگاه و مناطق روستایی به علاقهمندان آموزش دادهشد.
وی با بیان اینکه با توجه به اهمیت روستاها در حوزه اقتصاد مقاومتی عمده فعالیت این مجموعه در بخش روستایی و مهارتآموزی سربازان است، اضافه کرد: آموزشهای مهارتی برای سه هزار و ۲۰۰ نفر در قالب ۱۷۵ دوره آموزشی در بیش از ۱۲۰ روستای استان بوشهر ارایه شدهاست.
دراهکی اظهار داشت: توانمندسازی سربازان حین خدمت وظیفه موجب کاهش آسیبهای اجتماعی و توسعه اشتغال پایدار در جامعه میشود که در این ارتباط امسال تاکنون چهار هزار سرباز وظیفه این مهارتهای مهارتی را در استان بوشهر فرا گرفتند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای بوشهر اضافه کرد: آموزش بخش دولتی در شاخههای مختلف فنی و مهارتی برای قشرهای مختلف اعم از دانشجویان و دانشآموختگان، دانشآموزان، متقاضیان مهارتآموزی، روستایی، سربازان وظیفه، زندانیان، بنگاههای اقتصادی، بیمه بیکاری، معتادان بهبود یافته، زنان خانهدار، معلولان، سکونتگاههای غیر رسمی و زنان سرپرست خانوار انجام میشود.
وی یادآور شد: همچنین ۱۷۹ آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای نیز در استان بوشهر وجود دارد که در کنار بخش دولتی مشغول به فعالیت در حوزه مهارتآموزی در حوزههای صنعت، خدمات، کشاورزی و فرهنگ و هنر هستند.
دراهکی با تاکید بر اینکه اداره کل آموزش فنی و حرفهای بوشهر متولی آموزشهای مهارتی با هدف اشتغال جدید و تقویت و بهروزرسانی اشتغال موجود در این استان است گفت: برگزاری دورههای آموزشی در مراکز دولتی برای متقاضیان رایگان است و بیشتر آموزشهای سخت و هزینهبر ازجمله جوشکاری، برق خودرو و برق ساختمان دربخش دولتی ارائه میشود.
دراهکی افزود: اداره کل آموزش فنی و حرفهای بوشهر با ۱۵ مرکز دولتی، یک مرکز سنجش و ارزیابی مهارت، ۹۶ کارگاه ثابت، ۲۴ کارگاه جوار شهری، ۲۵ کارگاه جوار روستایی، ۱۰ کارگاه صنایع ضمن کار، دو مرکز ارتقاء شایستگی دانشجویان، ۲ مرکز مدیریت مهارتآموزی و مشاوره شغلی، ۲ مرکز جوار کارگاهی، ۳۰ کارگاه جوار پادگانها و ۸ کارگاه جوار زندانها آموزشهای مهارتی را در بخش دولتی ارائه میدهد.