فریبا نصرتی پورکیایی روز چهارشنبه در نخستین اجلاسیه ۲۲زن شهید و زنان ایثارگر استان بوشهر گفت: تحقیق و تفحص در باره زندگی شهیدان بویژه زنان شهید برای انتقال این فرهنگ به نسل جوان و آیندگان و آن سوی مرزها ضروری است.

وی اضافه کرد: اگر امروز براحتی در باره شهیدان اطلاعاتی در اختیار داریم نشات گرفته از تلاش پژوهشی و پردازش علمی بخشی از پژوهشگران این سرزمین است.

نصرتی پورکیایی گفت: در کنار برگزاری نشست‌ها و یادواره‌های شهیدان موظف هستیم موضوع ایثار و شهادت زنان را در قالب پایان نامه‌های دانشجویان به فضای دانشگاهی ببریم.

وی افزود: هرچند کارهای مهم در دانشگاه‌ها در باره ترویج فرهنگ شهدا انجام شده‌است اما این کافی نیست و برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت این سرزمین به خارج از مرزها باید در بخش ترجمه نیز گام برداشت.

نصرتی پورکیایی گفت: آیندگان، پژوهشگران و مردم شناسان بعدها براساس این مستندها و مدارک درباره تاریخ این سرزمین قضاوت خواهند کرد.

وی افزود: شما امروز تنها از ۲۲زن شهید تقدیر نمی‌کنید بلکه زنان ایثارگر استان بوشهر در فداکاری ۲هزار شهید این استان شریک هستند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر  گفت: انقلاب اسلامی زنان این سرزمین را در جایگاه اصلی خود قرار داد و همواره در پیروزی انقلاب و دوران دفاع مقدس حماسه‌ها آفریدند.

آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری گفت: بوشهر تنها استانی است که زنان آن افتخار مبارزه با استعمار را دارند.

وی با تاکید بر ضرورت معرفی این حماسه‌ها افزود: پیشنهاد شده ۱۵ آبان ماه به عنوان سالروز مبارزات بانوان ایرانی در عرصه استعمار ستیزی نام‌گذاری شود.

در این آیین از ۲جلد کتاب با عنوان‌های" زن نگو مرد آفرین روزگار" و " این سوی سنگرها"، کلیپ رزم خاتون، تمبر اجلاسیه و مستند زنان حماسه‌ساز رونمایی شد.

این اجلاسیه یکی از برنامه‌های ‌دومین کنگره سرداران و ۲ هزار و ۱۲۱ شهید استان بوشهر است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.