سیاوش ارجمندزاده روز سه‌شنبه در این ارتباط افزود: بنابر گزارش‌های دریافتی مبنی بر آلودگی نفتی در دریا از محل خط لوله انتقال نفت مربوط به سکوی نفتی ابوذر تحت نظارت شرکت نفت فلات قاره منطقه خارگ در هشت مایلی غرب جزیره خارگ شناورهای قیام و ناجی ۹ به محل وقوع آلودگی اعزام شدند

وی بیان کرد: با پایش‌های متعدد شناورهای اعزام شده، لکه‌‎های نفتی به وسعت ۱۵ مایل و با عرض ۱۰۰ متر در منطقه دیده شد.

ارجمندزاده ادامه داد: در مراحل ابتدایی تیم مقابله با آلودگی به همراه تجهیزات و شناورهای خلیج فارس و قیام ۷ اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر برای کنترل و مقابله با آلودگی نفتی از طریق پاشیدن دیسپرسنت اقدام کردند.

وی یادآور شد: شدت آلودگی به گونه‌ای است که مهار آن توسط اداره کل بنادر و دریانوردی بوشهر و شرکت نفت فلات قاره امکان پذیر نیست و احتمال توسعه دامنه آلودگی ایجاد شده وجود دارد.

وی گفت: برای انجام اقدامات در سطوح بالاتر هماهنگی و هم پوشانی با شرکت‌ها و نهادهای منطقه و اطلاع رسانی به بخشداری ویژه خارگ و اداره‌کل مدیریت بحران استانداری بوشهر انجام شده‌است.

ارجمندزاده اضافه کرد: با توجه به اینکه آب‌های استان بوشهر همواره در معرض آلودگی‌های نفتی قرار دارد شرکت‌های بهره‌بردار منطقه باید از تجهیزات متناسب با ریزش‌ها و آلودگی‌های احتمالی برخوردار باشند.

در ۲۴ شهریورماه امسال نیز به علت نشت نفت از  یکی از لوله‌های نفتی در ۲.۵ مایلی جزیره خارگ آلودگی نفتی سواحل این جزیره و حتی بخش هایی از سواحل گناوه و بندرریگ را فرا گرفت که با تلاش ادارات کل بنادر و دریانوردی و حفاظت محیط زیست استان بوشهر، شرکت نفت فلات قاره همراه با فعالان محیط زیست و بویژه سمن‌های استان بوشهر عملیات پاک‌سازی این آلودگی‌ها انجام شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.