نماینده مردم بوشهر در مجلس شورای اسلامی پنجشنبه شب در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی و گفتوگوی دولت و بخش خصوصی با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: تقاضا میشود بحث زیست محیطی منطقه ویژه اقتصادی شمال استان حل شود.
حجتاسلام عبدالحمید خدری افزود: با توجه به توسعه نامتوازن صنایع در شمال و جنوب استان بوشهر احداث منطقه ویژه اقتصادی شمال استان ضروری و تنها راه نجات این بندرها بهشمارمیرود.
وی ادامه داد: مردم شمال استان بوشهر انتظار دارند با ازسرگیری عملیات اجرایی منطقه ویژه اقتصادی شمال استان بوشهر رونق اقتصادی در این منطقه از استان حاکم شود.
نماینده مردم کنگان، دیر، جم و عسلویه نیز گفت: استان بوشهر از لحاظ صنعتی استان برخورداری است اما بخش خصوصی جنوب استان میل و رغبتی برای استفاده از سوبسیدها و تخفیفهایی که در این حوزه است ندارد و باید زمینهای برای استفاده از این امتیازها فراهم شود.
سکینه الماسی در رابطه با تعیین 100 قلم کالایی که لنجداران میتوانند بعنوان کالای همراه ملوان (ته لنجی) وارد کنند افزود: این اقدام دولت فرصت خیلی خوبی است اما نباید این کالاها مشمول شرایط ثبت سفارش و انتقال ارز شوند در غیر اینصورت این کالاها دیگر بعنوان تهلنجی بهشمار نمیروند.
وی از وزیر صنعت، معدن و تجارت خواست با توجه بهاینکه تجارت و بازرگانی کار آبا و اجدادی مردمان استان بوشهر است در راستای روانسازی کارها این 100 قلم کالا مشمول مراحل اداری و ثبت سفارش نشوند.
الماسی گفت: با توجه به ظرفیتی که در استان بوشهر وجود دارد تفکیک اتاق بازرگانی منطقه جنوب استان در راستای دستیابی به توسعه هرچه بیشتر از خواستههای فعالان این بخش است.
وی تاکید کرد: بندر دیر در جنوب استان بوشهر تنها بندر صادراتی ایران به قطر است و تقویت زیرساختها و برطرف کردن کاستیهای موجود در این بندر ضروری است.
الماسی از اقدام سال گذشته وزارت صنعت، معدن و تجارت در بازکردن مرزها برای صادرات محصول گوجه فرنگی خارج از فصل تقدیر کرد و گفت: امروز شرایط استان در بحث خرما و گوجه فرنگی خوب است و انتظار میرود این همکاریها ادامه یابد.
وی با اشاره به ضرورت تاسیس پایانه صادراتی مواد معدنی در بندر دیرافزود: بخش خصوصی با همکاری بانک صنعت معدن سرمایهگذاری قابل توجهی در این بخش در شهرستان دیر انجام داده اما بدون استفاده باقی مانده و انتظار میرود از این فضای ایجاد شده به نحو مطلوبی استفاده شود.