مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری گفت: این تفاهمنامه همکاری برای بهرهمندی از ظرفیتهای مشترک با هدف توانمندسازی جامعه محلی، آموزش منجر به تولید و توسعه اشتغال پایدار است.
مریم آذرشب روز چهارشنبه در این آئین گفت: در این تفاهمنامه بر سازماندهی آموزشهای مهارتی-شغلی برای خوشهسازی و تولید زنجیره ارزش با ایجاد محیط واقعی کارگاهی برای بانوان توانمند، مولد و با انگیزه روستایی تاکید شده است.
وی بیان کرد: استفاده از پیشران، پشتیبان و هلدینگ آموزشی، اقتصادی و راهبری شغلی برای مخاطبان روستایی از نقاط قوت این تفاهمنامه است.
آذرشب بر ضرورت اجرای طرحهایی با هدف تواناسازی فرهنگی جامعه روستایی و آشتی دادن روستائیان با هویت افتخارآمیز خود بهعنوان زمینهساز ماندگاری جامعه روستایی و توسعه پایدار آنها تاکید کرد.
مدیرکل فنی و حرفهای استان بوشهر گفت: بر اساس این تفاهمنامه این اداره کل متعهد به تعریف دورههای آموزشی براساس نیازسنجی صورت گرفته منطبق بر زیست بوم جغرافیای روستا اعلام شده از دفتر امور زنان و خانواده استانداری در محیط واقعی کار، تامین فضای آموزشی و بیمه کارورزان در برابر حوادث حین آموزش شده است.
عبدالمجید دراهکی افزود: بر اساس این تفاهمنامه دفتر امور زنان و خانواده استانداری نیز به انجام فراخوان و پایش آموزشی برای شناسایی دورههای مهارتی متناسب با ظرفیتها و قابلیتهای روستایی، برگزاری کارگاههای آموزشی با بهرهگیری از توان پیشرانان و معینهای آموزشی، اقتصادی و راهبری شغلی برای جامعه هدف زنان روستایی و ایجاد نمایشگاهی دائمی در محل آموزش، میپردازد.
وی ادامه داد: برگزاری دورههای آموزشی استانداردسازی شده برای کارآموزان، ایجاد زمینه لازم برای تامین مربی خاص کارگاه آموزشی با بهرهمندی از ظرفیت آموزشی سایر دستگاههای اجرایی جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، صنعت، معدن و تجارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تعاون روستایی از جمله دیگر بندهای این تفاهمنامه است.
دراهکی گفت: این تفاهمنامه در ۹ ماده و ۳۰بند و برای مدت سه سال به امضای مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر و اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان رسیده است.
۶۰۴۷/۶۰۴۳