حجتالاسلام عبدالحمید خدری روز سهشنبه در گردهمایی روسای آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: وقتی در برنامه ششم توسعه دولت مکلف به ایجاد تحول در آموزش و پرورش میشود به این معنی است که نظام تعلیم و تربیت برای رسیدن به سرمنزل مقصود نیازمند تحول است.
وی بیان کرد: امروز کلاسهای درس باید به امکانات روز مجهز باشند و از نظر تجهیزات آموزشی و وسائل سرمایشی و گرمایشی مشکلی نداشته باشند.
خدری اضافه کرد: برای تربیت نسلی پویا آموزشها باید برای انسانسازی باشد و معلمان در برخورد با دانشآموزان سعه صدر بیشتری داشته باشند.
نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی گفت: آموزش و پرورش نهادی اخلاقگراست که باید این ارزشها در رفتار و اخلاق معلمان نمایانگر باشد.
وی بیان کرد: بسیاری ازچالشها وناهنجاریهای موجود در جامعه را میتوان با تغییر شیوه کار در آموزش و پرورش و توجه به سندهای بالادستی از جمله سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و آموزههای دینی کاهش داد.
خدری اضافه کرد: هنوز در بحث آموزش و پرورش به جایگاهی که در اسلام برای نظام تعلیم وتربیت تعریف شده نرسیدیم به همین دلیل در این بخش نیازمند تحول هستیم.
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی گفت: جایگاه آموزش و پرورش در همه دنیا مشخص است و اگر جامعهای توسعه یافته و مترقی میخواهیم همه نگاهها باید به آموزشو پرورش معطوف باشد.
محمدباقر سعادت افزود: اگر به آموزشوپرورش بهعنوان مهمترین نهاد انسان ساز به اندازه امروز توجه کنیم هیچگاه به جامعه توسعه یافته نخواهیم رسید به همین دلیل توجه همه قوا و مسئولان به تقویت جایگاه نظام تعلیم و تربیت لازمه رسیدن به جایگاه مطلوب است در غیر اینصورت راه به جایی نخواهیم برد.
وی بیان کرد: نظام تعلیم و تربیت امروز نسبت به ۴۰ سال گذشته هیچ تغییر نکرده است این درحالی است که آموزشو پرورش در کشور باید به روز و از بهترین امکانات و تجهیزات در بخش آموزش و کسب مهارت برخوردار باشد.
سعادت اضافه کرد: هرچند فرهنگیان با مشکلات متعددی روبرو هستند اما با توجه به مسئولیتی که پذیرفتهاند باید برای سرمایههای مملکت تلاش و برنامهریزی داشته باشند.
وی تاکید کرد: اگر امروز بداخلاقی در جامعه به اوج رسیده است ریشه آن را باید در آموزش و پرورش جست و جو کنیم و معلمان باید در کار خود بیشتر دقت کنند.
۶۰۴۷/۶۰۴۳