رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان بوشهر روز دوشنبه در نشست با مسئولان استان گفت: در زمان حاضر سامانه کاربردی دانشجویی در اغلب صنایع استان فعال نیست و برای اینکه دانشجویان در زمینه کارآموزی مشکلی نداشته باشند باید این سامانه با همکاری صنایع در استان فعال شود.
اکبرمنصوری نسب اضافه کرد: باتوجه به افزایش ظرفیت، نوع رشتهها و تحقیقی که درآمایش رشتهها صورت گرفته است استان بوشهردر بخش آموزش عالی با کمبود فضای خوابگاهی روبه رواست و باید تاسیس مجتمع خوابگاهی در برنامه استان قرار گیرد.
وی اضافه کرد: نگاه ویژه استان به آموزش عالی باعث ایجاد تکاپو، حرکت به سمت نوآوری، خلاقیت، تقویت مراکز رشد و شرکتهای دانش بنیان شده است.
منصوری نسب ادامه داد: در راستای نگاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در استفاده از یافتههای علمی و فناوریهای نوین برای حل مشکلات جامعه نگاه استان بوشهر نیز به دانشگاهها بعنوان مرجعیت علمی است که به سمت توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در حرکت هستند.
وی بیان کرد: با عنایت به مسئولیتهای اجتماعی که دانشگاهها خواهند داشت کارگروههایی در استان بوشهر تشکیل و تلاش برای تدوین سند کارآفرینیبا محوریت دانشگاه علمی کاربردی و همکاری سایر دانشگاهها در حال انجام است.
منصوری نسب گفت: امسال با اصلاحاتی که در نظام سنجش و پذیرش دانشجودر کشور اتفاق افتاد تعداد دانشجویان دانشگاههای استان افزایش یافته است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان بوشهر افزود: در همین راستا استان در مسیر آمایش رشتهها، تقویت زیرساختها به خصوص در دانشگاههایی که از لحاظ زیرساختی مشکل داشتند اقدام شد و همین امر باعث شد رشتههای دانشگاهی تقاضا محور باشند و اغلب فرزندان استان در همین دانشگاهها پذیرش شوند.
وی تاکید کرد: نگاه دانشگاهها حسب برنامه ششم توسعه به سمت مهارت آموزی، ارتقای کیفیت آموزشی و ایجاد اکوسیستم کارآفرینی است.
منصوری نسب اضافه کرد: عجین شدن فضای کسب و کار استان با صنایع از جمله اتفاقاتی است که در استان بوشهر رخ داده و تلاش شده نگاه دانشجویان بعد از دانشآموختگی به سمت کارآفرینی سوق داده شود.
وی یادآور شد: استان بوشهر به دلیل داشتن برخی ظرفیتها آمادگی تبدیل شدن به شهر دانشجویی را دارد و این امر میتواند به توسعه استان کمک شایانی کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: امسال ۵۰۰ دانشجوی جدید در این دانشگاه پذیرش میشوند که ۵۰ درصد آنها بومی و ۵۰ درصد غیر بومی هستند.
دکتر سعید کشمیری افزود: میزان پذیرش دانشجویان امسال دانشگاه علوم پزشکی در مقایسه با پارسال ۱۰۰ نفر معادل ۲۰ درصد افزایش ظرفیت یافته است.
وی اضافه کرد: براساس آمارها از این شمار دانشجو ۱۰۰ نفر در رشته پزشکی پذیرش شدند که ۱۲ نفر از آنان تعهدی و از ۲۳ نفر افراد پذیرش شده در رشته دکترای دندانپزشکی هشت نفر به صورت تعهدی مشغول به تحصیل میشوند.
وی بیان کرد: براساس سیاست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افرادی که با عنوان تعهدی پذیرش میشوند ۱۲ سال تعهد خدمت در مناطق تعیین شده را دارند.
وی یادآور شد: در زمان حاضر ۲هزار و ۴۰۰ دانشجو در قالب ۳۵ رشته در دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر مشغول به تحصیل هستند.
کشمیری گفت: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در رشته تخصصی داخلی، جراحی عمومی و کودکان هر کدام سه نفر دستیار تخصصی را امسال جذب کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: فارغ التحصیلان امسال دستیار تخصصی همگی در امتحان بورد تخصصی ملی موفقیت کسب کردند.
وی در خصوص خوابگاههای دانشجویی گفت: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در زمان حاضر یک خوابگاه با ۲۵۰ نفر ظرفیت درحال افتتاح و یک مورد در حال ساخت دارد که در صورت تکمیل تمام نیاز خوابگاهی دانشجویان این دانشگاه برطرف میشود.
وی افزود: همچنین ۲ خوابگاه اجارهای داریم که به صورت مشارکتی (۵۰ درصد دانشگاه و۵۰ درصد دانشجو) فعال است مابقی خوابگاهها ملکی است.
کشمیری ادامه داد: تمام متقاضیان خوابگاه در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خوابگاه دارند.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ۲۰۵ نفر عضو هیات علمی دارد گفت: امسال موفق شدیم حتی در مقطع پست دکترا نیز چهار سهمیه بگیریم که فارغ التحصیل پست دکترا نیز در استان بوشهر داشته باشیم.
۶۰۴۷/۶۰۴۵