فرماندار گناوه روز دوشنبه در جلسه کارگروه توسعه گلخانه ها گفت: بنا به تاکید استاندار بوشهر احداث و توسعه شهرکهای گلخانهای در دستور کار این شهرستان قرار گرفته و برنامهریزی های لازم برای جذب و حمایت سرمایهگذاران در این عرصه با برگزاری نشست های متعدد بعمل آمده است.
سیدعلی پاک نژاد افزود: جدا از سهمیه ۵ هکتاری انفرادی در سال ۹۸، به میزان ۷۰ هکتار در روستای محمدی و ۵۰ هکتار در گوابین برای ایجاد شهرک های گلخانهای به صورت متمرکز و تجمیعی پیشبینی شده است.
وی گفت: یک سرمایهگذار درگناوه آمادگی خود را برای احداث شهرک گلخانهای به مساحت ۱۶ هکتار با استفاده از آب دریا اعلام کرده است.
فرماندار گناوه اظهار داشت: احداث دو شهرک شیلاتی در روستاهای جزیرههای شمالی و جنوبی و رودشور مصوب شده که در زمان حاضر عملیات اجرایی در منطقه رودشور با مشارکت سرمایهگذاران آغاز شده است.
مدیر شعبه شرکت شهرکهای کشاورزی استان بوشهر اظهار داشت: احداث شهرکهای گلخانهای در برنامه کاری این مدیریت قرار گرفته و در سال ۹۵ قراردادی با شرکت مهندسی مشاور در کشت پایدار بصورت مشارکتی با محوریت مطالعه آمایش، استعداد سنجی و مکان یابی منعقد شد.
محسن شریفی شایگان افزود: در اجرای طرح مطالعه ۷۱ نقطه معرفی و در ستاد راهبردی استان ارایه که ۶ نقطه به عنوان طرح بارز مصوب شد.
وی گفت: برای تامین آب این نقاط سه نقطه از طریق آبهای نامتعارف دریا و سه نقطه در شهرستان های دشتی و دشتستان از آبهای سطحی باید فراهم شود که مجوز و تخصیص آن در کمیته برنامه ریزی استان بوشهر گرفته شد.
وی اظهار داشت: در شهرستان گناوه مجوز ۱۳۲ هکتار برای بهرهبرداری از آب دریا اخذ که مطالعات امکان سنجی آن به همراه ۳ نقطه دیگر شروع شده است.
شریفی شایگان گفت: عمده اهداف راهاندازی این شهرکها صادارات است که طبق برنامه ریزی های به عمل آمده علاوه بر سازههای گلخانهای، صنایع جانبی، واحد بسته بندی و سالنهای کنترل کیفیت محصول بعد از تولید نیز در این مراکز پیشبینی شده است.
مدیر جهاد کشاورزی گناوه گفت: پنجمین جلسه کارگروه توسعه گلخانهها با دستور کار بررسی درخواست یک سرمایهگذار و پیگیری مصوبههای قبلی برگزار شده است.
امان الله حیدری افزود: نشستهای کارگروه توسعه گلخانه بصورت مستمر تداوم دارد و از سرمایهگذارانی که در این عرصه قصد فعالیت دارند حمایت و پشتیبانی خواهد شد.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر قرار دارد.
۶۱۶۴/۶۰۴۳