معاون امور عمرانی استاندار بوشهر روز سه شنبه در نشست کمیته ساماندهی سواحل این استان گفت: اهدف اصلی این سند گردشگری بین ایران و کشورهای حوزه خلیج فارس است که با محوریت استان بوشهر اجرا و در این زمینه زیرساخت های توسعه گردشگری در شهرها و روستاهای هدف احداث می شود.

مهرداد ستوده افزود: در این راستا برای توسعه زیرساخت گردشگری دریایی باید یکی از معاونت های اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در تعاملی تنگاتنگ با اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری  برای تعریف طرح و پروژه هایی شاخص در این زمینه برنامه داشته باشند.

وی ادامه داد: در چهار شهر ساحلی استان بوشهر شامل دلوار، دیلم، گناوه و دیر نیز واگذاری زمین به سرمایه گذاران برای اجرا طرح های گردشگری دریایی بومی های استان در اولویت هستند.

ستوده افزود: شهرداری ها می توانند در قالب واگذاری زمین برای اجرا طرح های گردشگری ۲۰ درصد زمین ها را با قابلیت احداث مراکز تجاری به سرمایه گذاران پیشنهاد کنند که چنین مشوقی می تواند منجر به ترغیب بیش از پیش سرمایه گذاران بخش خصوصی برای ورود به این حوزه باشد.

وی گفت: در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و اشتغالزایی یکی از راهکارها رونق صنعت توریسم است که این حوزه به عنوان صنعت پاک در حوزه توریسم ساحلی و گردشگری استان بوشهر ظرفیت های زیادی برای اجرا دارد.

ستوده ادامه داد: در ارتباط با فعالیت های حوزه ساحل باید کمیته کار متشکل از دستگاه های منابع طبیعی، اداره بنادر و دریانوردی، شیلات، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شود که شرط اصلی این کمیته برای اثربخشی هر چه بیشتر بکارگیری افراد دلسوز و داوطلب به کار در این حوزه است.

وی بیان کرد: در قالب این کمیته باید تمام اطلاعاتی که دستگاه های مختلف در حوزه سواحل استان دارند جمع آوری شود تا علاوه بر پرهیز از دوباره کاری در حوزه مطالعات زمینه برخورداری دستگاه های از اطلاعات بهره برداری شده فراهم شود.

۷۲۱۲/۶۹۴۵

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.