استاندار بوشهر روز شنبه در نشست بررسی روند اجرای طرحهای آبرسانی این استان گفت: در مدت یادشده ظرفیت آب شیرین کن کنگان از ۱۰ هزار و ۵۰۰ متر مکعب در شبانه روز به ۱۲ هزار و ۵۰۰
متر مکعب و در پروژه بوشهر نیز از ۱۰ هزار به ۱۸ هزار متر مکعب افزایش یافته است.
عبدالکریم گراوند یادآورشد:در راستای تامین منابع آبی پایدار و کاهش مشکلات فراروی مردم امسال 15میلیارد ریال برای اجرای طرح های آبرسانی استان بوشهر هزینه شد.
وی اظهارداشت: کاهش مشکلات تامین آب آشامیدنی استان بدلیل بارشهای باران سال قبل و اجرای طرحهای آبرسانی بوده است.
گراوند افزود: نوسازی شبکه آبرسانی استان بوشهر از کارهای بینظیری بود که امسال با همکاری پنج استان کشور در اصلاح، بهسازی و نوسازی شبکههای فرسوده شهرها انجام شد.
استاندار بوشهر افزود: خدمات قابل توجهی در اجرای طرحهای آبرسانی استان بوشهر ارائه شده است و انتظار میرود این مهم اطلاع رسانی تا مورد توجه همه مردم قرار بگیرد.
وی اضافه کرد: نبود مشکل در نقاط شهری استان بوشهر نشان از خدمت، فعالیت و تلاش مسئولان دستگاههای اجرایی در راستای تامین منابع پایدار آب آشامیدنی درشهرهاست.
استاندار بوشهر افزود: مشکل تامین آب آشامیدنی این استان تاریخی و مربوط به امروز نیست که با تلاش و جدیت مسئولان این مشکل در حال برطرف شدن است.
گراوند تاکید کرد: اگر این پیگیریها به صورت مستمر انجام و طرحها اجرا نمیشد شاید بارندگیها در برخی نقاط در تامین آب آشامیدنی اثری نداشت.
استاندار بوشهر گفت: با وجود مشکلات و گرفتاریهای دولت، کارها و طرحهای آبرسانی با همت و تلاش مسئولان، مدیران و پیگیری نمایندگان مردم در مجلس بدون وقفه اجرا می شود.
وی اضافه کرد: اجرای طرحهای آبرسانی، وضعیت تامین آب آشامیدنی استان بوشهر را به شرایط طبیعی و نرمال رسانده و با تکمیل این طرحها، منابع تامین آب آشامیدنی استان پایدار میشود.
گراوند گفت: سرعت بخشی در اجرای طرح خط انتقال آب از سد کلمه دشتستان، تکمیل شبکه برق ایستگاه پمپاژ آب دیلم، اجرای طرحهای آبرسانی روستاهای عسلویه، دشتی و تنگستان و اجرای آب شیرین کن ۱۷هزار مترمکعبی برازجان ضروری است.
استاندار بوشهر افزود: برای سرعت بخشی در اجرای خط انتقال آب سیراف به جم بهزودی اعتبار جدیدی ابلاغ همچنین از محل اعتبارات ملی نیز سد کاردنه دشتی اجرا و احداث میشود.
گراوند یادآور شد: نصب تجهیزات کاهنده مصرف آب در دستگاههای اجرایی و ادارات برای اصلاح الگوی مصرف ضروری است.
۶۰۴۷/۶۰۴۵