به گزارش ایرنا، مجید خورشیدی روز سه شنبه در نشست شورای راهبردی جمعیت استان بوشهر افزود: با وجود انفجار جمعیت سالمندی در کشور اما کشور از داشتن سرای سالمندی مناسب و آبرومند محروم است.
وی اضافه کرد: با این جمعیت سالمندی، تغییرسبک زندگی و گسست نسلی نگهداری سالمند درخانواده ای که هیچ رابطه ای با هم ندارند راهکار مناسبی برای سالمند نیست.
خورشیدی تاکید کرد: افراد سالمند این حق را دارند که در دوره سالمندی زندگی مناسبی در کنار هم سن و سال های خود داشته باشند که در این ارتباط احداث مجموعه های استاندارد برای گذران زندگی (نه صرفا آسایشگاه) ضروری است.
وی برمناسب سازی محیط و فضای زیست سالمندان و بهبود خدمات و فضای عمومی تاکید کرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری بوشهر گفت: در زمان حاضر پارک مناسبی که افراد سالمند بتوانند بخشی از وقت خود را در آن بگذرانند در این استان وجود ندارد.
وی در باره جمعیت گفت: موزون بودن خلقت همیشه مد نظر بوده و این انسان است که با دستکاری درجمعیت این مساله را بر هم می زند.
خورشیدی ادامه داد: اگر انسان در بحث جمعیت دخالتی نمی کرد به طور یقین نه انفجار جمعیت و نه سن و نرخ جایگزینی افت می کرد و این دستکاری های بشری است که باعث می شود در طی چند دهه بعد خود را نشان دهد.
وی تاکید کرد: در کنار افزایش نرخ جمعیت باید به بهبود نسل نیز توجه و پدر و مادران خلاق را به فرزند آوری تشویق کرد.
خورشیدی گفت: امروز پیام افزایش جمعیت باید بدرستی به جامعه منتقل شود تا بخوبی دریافت شود.
مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر گفت: شاخص سالخوردگی استان بوشهر در زمان حاضر مناسب است و به عنوان بیست و نهمین استان کشور به شمار می رود.
اسکندر پاسالار افزود: میانگین سالمندی در استان بوشهر در زمان حاضر 7.2 است این درحالی است که این آمار در کشور 9 درصد است.
وی اضافه کرد: پیش بینی می شود تا سال 2050 کشور با 26 میلیون جمعیت سالمند روبرو شود که باید در سیاست های جمعیتی تجدید نظر کنیم.
پاسالار، عوارض پیری جمعیت را کاهش نیروی جوان، تولید و خدمات، پیامدهای مختلف فرهنگی و اجتماعی، شکاف نسل ها و برهم خوردگی و تناسب جمعیت عنوان کرد.
6047/6043
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.