به گزارش ایرنا، عباس تابش روز چهارشنبه در نشست با صاحبان واحدهای بسته بندی خرما در دشتستان استان بوشهر افزود: علت گرانی این محصول کوتاهی برخی صاحبان خرما در فروش و عرضه آن به بازار است.
رئیس سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولید کنندگان اظهارداشت: اکنون سردخانه‌هایی وجود دارد که 300 تن خرما درآن ذخیره شده، اما صاحبان کالا حاضر به فروش و عرضه آن در بازار نیستند.
وی بیان کرد: در ارتباط با صادرات خرما مشکلی وجود ندارد اما اولویت اصلی در ارتباط با خرما حفظ حقوق شهروندی است که باید مردم از قمیت عرضه شده این محصول راضی باشند.
تابش ادامه داد: کشور ما امروز نیازمند کار جهادی است و باید مانند هشت سال دفاع مقدس که تولید‌کنندگان محصول خود را برای جبهه می‌فرستادند اکنون نیز کار باید جهادی شود.
وی افزود: تولید کنندگان با عرضه محصولات خود به بازار باید مانع از افزایش قیمت کاذب کالاها شوند.
تابش ادامه داد: در این ارتباط شرایط نباید به گونه ای باشد که تولیدکنندگان قیمت را روز به روز افزایش دهند اما مصرف کننده در کشور و استان بوشهر نتواند خرما بر سر سفره افطار خود ببرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: سالانه 157 هزار تن خرما در این استان تولید که از این میزان 27 هزارتن آن صادر می شود.
سید حسین حسینی محمدی افزود: کشورهای روسیه، عراق، امارات، ترکیه، ترکمنستان، چین و ویتنام مقاصد اصلی صادرات خرمای استان بوشهر را تشکیل می دهند.
وی ادامه داد: در این ارتباط رویکرد و الویت اصلی تامین بازار داخلی و پس از آن دسترسی به بازارهای هدف صادراتی است.
حسینی محمدی اضافه کرد: دشتستان از قطب‎های تولید خرما در کشور و دارای بالاترین مساحت نخلستان در استان بوشهر است.
شهرستان دشتستان با چهار میلیون اصله نخل و تولید سالانه 120 هزار تن خرما قطب تولید این محصول در استان بوشهر و کشور است.
6043/7212
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.