به گزارش ایرنا، طاهر موهبتی روز چهارشنبه در گردهمایی یک روزه معاونان پشتیبانی و توسعه منابع ادارات کل بیمه سلامت ایران در بوشهر افزود: با توجه به اهمیت دستیابی به اهداف دولت الکترونیک در همین ارتباط بزودی رسیدگی به اسناد بیمه ای به صورت الکترونیکی در استان اصفهان آغاز می شود.
وی با بیان اینکه ایجاد دولت الکترونیک در شرایط کنونی از ضرورت های اجتناب ناپذیر است ادامه داد: هم اکنون استحقاق سنجی و اعتبار سنجی در بیمارستان های دولتی کشور انجام می شود.
موهبتی با اشاره به اهمیت کار معاونان پشتیبانی و توسعه منابع اضافه کرد: محور ماموریت این معاونت سرمایه انسانی است و با توجه به اینکه نیروی انسانی محور توسعه به شمار می رود باید بدرستی در این بخش سرمایه گذاری انجام شود.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر گفت: در زمان حاضر 43 درصد جمعیت استان بوشهر معادل 490 هزار نفر که شامل یکهزار نفر بیمار خاص و یکهزار و 500 نفر تبعه خارجی زیر پوشش بیمه سلامت قرار دارند.
پرویز رمضانی افزود: در استان بوشهر در بین سازمان های بیمه گر و ارائه دهندگان حوزه سلامت شاهد همگرایی خوبی هستیم.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر افزود: یکی از گام های اساسی در استان بوشهر اجرای طرح پزشک خانواده و نظام اجراست که در این طرح 66 مرکز، 150 پزشک و 88 ماما با بیمه سلامت همکاری می کنند.
رمضانی اضافه کرد: افزایش روند هزینه ها همواره از مشکلات بخش بیمه ای است به گونه ای که میزان هزینه کرد بیمه سلامت در استان بوشهر از 310 میلیارد ریال سال 1391 به یکهزار و 20 میلیارد ریال در سال 1396 رسیده است.
وی گفت: بیش از 80 درصد بیمه شدگان سلامت به شکل رایگان و از محل منابع دولتی در سطح استان بوشهر بیمه هستند که 75 درصد هزینه ها مربوط به مراکز دانشگاهی و مابقی بخش خصوصی است.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر بیان کرد: هزینه های ما در سال جاری نسبت به سال گذشته، 13 درصد کاهش داشته که این میزان در بخش دولتی 12 درصد و در بخش غیر دانشگاهی17 درصد است.
رمضانی اظهار داشت: در 9 ماه گذشته 98 درصد اعتبارات مصوب هزینه شده است که 95 درصد آن مربوط به مراکز دانشگاهی و موسسه های غیر دانشگاهی است.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر یادآور شد: در باره تامین منابع و پرداخت به مراکز طرف قرارداد، همه بدهی سال گذشته تسویه شده و در سال جاری نیز تا مهرماه به شکل قطعی انجام شده است.
رمضانی ادامه داد: همچنین تا آبان امسال 70 درصد صورتحساب های مراکز طرف قرارداد دانشگاهی و 100 درصد مطالبات مراکز غیر دانشگاهی پرداخت شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: برای ارائه بهینه خدمات به مراجعان باید بخش عمده ای از رفتارهای مراجعان تغییر کند که در بخش های مختلفی از جمله تجویز دارو از سوی متخصصان و درخواست های مردم از پزشکان نیاز به فرهنگ سازی داریم.
سعید کشمیری با اعلام این که فقط با حذف دو آنتی بیوتیک، میلیاردها تومان در 11 ماه گذشته صرفه جویی شده است، افزود: در یک مورد در بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر برای تجویز سی تی اسکن اسپاینال از پزشکان خواستیم که دلیل آن را بنویسند که شاهد کاهش 50 درصدی نیاز به این نوع سی تی اسکن بودیم.
وی ادامه داد: روند پرداخت های بیمه سلامت به دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در یک فرایند مناسبی قرار گرفته و با پیش پرداخت 70 درصدی در هر ماه شاهد هستیم مشکلاتی مالی ما با بیمه سلامت در حد قابل توجهی کاهش یابد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر یادآور شد: سازمان تامین اجتماعی در سال گذشته 430 میلیارد ریال به دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بدهی دارد و در سال جاری نیز تا خرداد ماه فقط 60 درصد صورت حساب ها پرداخت شده که این شرایط مشکلات گسترده ای را برای پرداختی به پزشکان، پرستاران و سایر کادرهای درمانی در سطح استان بوشهر ایجاد کرده است.
کشمیری بیان کرد: طرح حذف دفترچه های کاغذی و استفاده از بسترهای الکترونیکی برای نسخه نویسی فرایند مناسبی است که ضمن کاهش هزینه ها و مراجعات مکرر می تواند در مدیریت هزینه و الکترونیکی کردن حوزه سلامت تاثیرگذار باشد.
6047/6043
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.