امین خلیلی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: از این مجموع پنج هزار میلیارد ریال ازمحل صندوق توسعه ملی اختصاص و پنج هزار میلیارد رایل نیز از صندوق کار آفرینی پرداخت شد.
وی اضافه کرد: باتوجه به اینکه رسالت صندوق کار آفرینی امید ایجاد اشتغال و رفع بیکاری است حدود 40 درصد از مازاد پول خود را قبل از اینکه صندوق توسعه ملی وجهی اختصاص دهد در این بخش اضافه کرد.
معاون تسهیلات صندوق کارآفرینی امید کشور گفت: درحالی که سرانه اشتغال مدنظر که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرده به ازای هر یک میلیارد و 500 میلیون ریال یک نفر ایجاد شغل است اما طرح هایی از جمله در بندر گناوه وجود داشته که متقاضی با دریافت پنج میلیاردریال تسهیلات، پنج نفر بصورت مستقیم و 10 نفر بصورت غیرمستقیم شغل فراهم شده شد.
وی اظهارداشت: طرح هایی هم در کشور وجود دارد که یک میلیاردریال تسهیلات پرداخت شده و 10 نفر مشغول بکار شدند.
خلیلی گفت: این صندوق در بحث اشتغال نقش بسزایی ایفا کرده و در پرداخت تسهیلات که شغل ایجاد کند هیچگونه مشکلی ندارد اما بعضی وقت ها انحرافاتی که بوجود می آید بحث وام با مشکل مواجه می شود.
وی بیان کرد: صندوق کارآفرینی بدنبال پرداخت تسهیلات و وصول قسط و سود نیست بلکه ایجاد اشتغال و ریشه کن کردن بیکاری بویژه در روستاهای کشور که قابلیت خوبی دارند، است.
معاون تسهیلات صندوق کارآفرینی امید کشور گفت: استان بوشهر از استان های خوب در بحث توسعه روستایی است و پیگیری خوبی در زمینه طرح های اشتغالزایی و پرداخت داشته است.
وی افزود: باتوجه به عملکرد خوب استان بوشهر به دیگر استان ها 20 تا 30 درصد اعتبار بیشتر داده شد اما برای این استان 40 درصد درنظر گرفته شد و در مراحل بعد نیز مورد توجه قرار می گیرد.
خلیلی بیان کرد: صندوق کارآفرینی امید استان بوشهر در سال جاری 310 میلیارد ریال درقالب اشتغال روستایی پرداخت کرده است.
باحضور معاون تسهیلات صندوق کارآفرینی امید کشور یک طرح اشتغالزایی کارگاه تولیدی پوشاک با اعتبار پنج میلیاردریال در روستای مال قاید گناوه به بهره برداری رسید.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر قراردارد.
6043/6164
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.