به گزارش ایرنا، یکی از معتمدان شهر آبدان گفت: اشتغال جوانان جویای کار یکی از مشکلات شهرستان دیر است.
اسماعیل تفضلی افزود: با توجه به وجود تاسیسات عظیم نفت و گاز و شرکت های پیرامون هنوز جوانان دنبال کار می گردند.
وی اضافه کرد: نبود برخی ادارات در بخش آبدان، سخت گیری در انجام کارهای مردم و به تاخیر انداختن آنها در ادارات و نبود نظارت روی کار مدیران در ادارات یکی از گلایه های مردم است که امیدواریم فرماندار آنها را پیگیری کند.
یکی از معتمدان شهر بردخون اظهارداشت: اعتبارات به سمت اشتغال زایی سوق داده شود تا فرصت های شغلی برای جوانان بوجود آید.
حسین شهری افزود: حل مشکلات بخش کشاورزی، پایین آوردن هزینه تولید، توجه و دسترسی به جاده بین مزارع، برق رسانی به آنها، توجه به اسکله خورخان بردخون از مطالبات و خواسته های مردم این بخش است.
وی گفت: کلید توسعه شهرستان راه اندازی پارس شمالی است که چند سال است اراضی مردم محدود کرده اند نه برای خرید آنها اقدامی شده و نه عملیات اجرایی پروژه آغاز شده است.
یکی دیگر از معتمدان شهر دیر گفت: نیمی از جمعیت این شهرستان، بانوان تشکیل می دهند و باید از حضور بیشتر آنان در برنامه ها استفاده کرد.
خاتون بحرانی افزود: نبود پزشک متخصص بویژه متخصص زنان و زایمان در بیمارستان دیر مشکل عمده بانوان است.
یکی از معتمدان شهر دیر گفت: بکارگیری نیروی بومی در شرکت متانول کاوه و رعایت حال کارگران این شرکت از لحاظ حقوق و دستمزد باید مورد توجه قرار گیرد.
کرم ابراهیمی افزود: با توجه به اینکه شهرستان دیر بین پارس شمالی و جنوبی قرار گرفته است به چه دلیل امداد هوایی که در شهر دوراهک این شهرستان جانمایی شده بود از این شهرستان به جای دیگری انتقال داده شد.
وی گفت: گنبد نمکی جاشک دیر با اعلام نظر استانداری در محدوده این شهرستان قراردارد چار هنوز به نام این شهرستان ثبت ملی نشده است.
یکی از معتمدان شهر بردستان گفت: مردمی که روی گنج خدادادی نشسته اند، نباید رنج دار باشند.
بهمن زبیری افزود: شهرستان دیر با داشتن جنگل های حرا، جزایر بردخون، گنبد نمکی جاشک، قلعه و مسجد جامع بردستان و آثار تاریخی و باستانی دیگر دارای ظرفیت بالایی برای گردشگری است که نیاز به توجه دارد.
وی گفت: ساختمان متروکه بیمارستان قبلی به دلیل بی توجهی محل احشام ولگرد و پاتوقی برای معتادان شده است که نیاز به توجه و پیگیری است.
زبیری ادامه داد: با توجه به اینکه شهرستان دیر در گذشته فرودگاه داشته و دارای کد در سازمان هواپیمایی کشوری است، احداث فرودگاه در این شهرستان ضروری است.
یکی از معتمدان شهر دوراهک گفت: اورژانس هوایی در این شهر جانمایی شد اما هنوز عملیات اجرایی آن آغاز نشده است.
حسن دوراهکی افزود: 2 سال پیش برای احداث اورژانس بین راهی زمینی در اختیار شبکه بهداشت و درمان قرار گرفت اما هنوز کار اجرایی نشده است.
وی گفت: وفای به عهد مدیران، احترام به ارباب رجوع، توجه به خانواده معظم شهدا و جامعه ایثارگر و تسهیل در وام های بانکی از خواسته های مردم است.
فرماندار دیر گفت: همه مردم و مسئولان باید دست به دست هم دهیم و برای توسعه شهرستان تلاش کنیم.
کریم علی حسنی افزود: هدف از این نشست ها، بهره گیری و استفاده از نظرات برای پیشرفت شهرستان است.
وی گفت: همه ادارات باید برای تسریع در پروژه ها برنامه داشته باشند و روی پروژه های عمرانی باید نظارت شود.
فرماندار دیر بیان کرد: برنامه داریم برای توسعه شهرستان نظر کارشناسی را بکار بندیم و در جذب سرمایه گذار به شهرستان تلاش کنیم.
وی گفت: با آرامش و حفظ حرمت ها کارها به پیش ببریم و آنچه حق شهرستان است را پیگیری خواهیم کرد.
شهرستان دیر در فاصله 200 کیلومتری جنوب بوشهر قرار دارد.
6043/7207
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.