به گزارش ایرنا، حسین اسکندری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: هدف از تشکیل چنین کارگاه هایی تبادل علمی با دانشگاه های مهارتی است تا دانش دانشجویان و مدرسان در این زمینه به روز شده و از تجارب کشورهای پیشرفته برای نیازمندی های بومی استان بوشهر استفاده شود.
وی اضافه کرد:اجرای این تفاهم نامه اکنون گام نخست است و در قدم های بعدی دوره های دیگری در مقاطع کاردانی تا دکترای حرفه ای و فوق دکترا نیز برگزار می شود.
اسکندری ادامه داد: افزایش تعاملات در عرصه بین الملل از رویکردهای جدی دانشگاه علمی کاربردی استان بوشهر است که نسبت به تحقق آن اهتمام جدی داریم.
نماینده دانشگاه ف اچ ام آلمان گفت: همکاری با دانشگاه جامع علمی کاربردی بوشهر و علمی کاربردی پلیمر در زمینه طرح های تحقیقاتی و توسعه ای و عملیاتی کردن پایان نامه های علمی از دیگر برنامه های تفاهم نامه های آتی است.
ویدبرگ یادآور شد: زمان اجرای این تفاهم نامه سه ساله است اما دانشگاه اف اچ ام آلمان تمایل دارد این همکاری را در آینده هم ادامه دهد.
وی گفت: همچنین این دانشگاه در صورت انعقاد تفاهم نامه در زمینه طرح های دانش بنیان در حوزه های پسماند و محیط زیست حمایت های مالی تا سقف سه میلیون دلار را انجام خواهد داد.
دانشگاه اف اچ ام آلمان و دانشگاه علمی کاربردی استان بوشهر چندی پیش تفاهم نامه همکاری در زمینه آموزش و صنعت و تبادل دانشجو و استاد به امضا رساندند.
7212/6043
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.