به گزارش ایرنا، علی جمادی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: به موجب این حکم قاچاقچیان به جرم مشارکت در قاچاق سازمان یافته چهار میلیون و 84 هزار و 911 لیتر سوخت هر کدام به تحمل پنج سال حبس و پرداخت جریمه به میزان چهار برابر ارزش سوخت قاچاق محکوم شده اند.
وی اضافه کرد: با توجه به محتویات پرونده، اسناد و اظهارات طرفین و تحقیق انجام شده در مرحله تجدید نظر، نظریه تکمیلی کارشناسی گرفته شد که به موجب آن سه میلیون و 264هزار لیتر به ارزش 81 میلیارد و 542میلیون و 48 هزار ریال که به دلیل مغایرت با قوانین و مقررات معمول، جاری و مصوبه ها و ابلاغیه های استانی مبنی بر عدم حمل شبانه سوخت به عنوان قاچاق در نظر گرفته شده است.
جمادی ادامه داد: براساس تبصره 4 ماده 18 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز (اصلاحی 1394) خرید و فروش و حمل یا نگهداری سوخت خارج از ضوابط تعیینی دولت تخلف محسوب شده و مرتکب به حداقل جریمه نقدی محکوم می شود.
وی بیان کرد: این قسمت ازعمل متهمان با ماده قانونی مذکور مطابقت دارد و در رای می بایست لحاظ شود.
جمادی گفت: همچنین طبق نظریه تکمیلی کارشناسان 820هزار و 911 لیتر سوخت به ارزش 20 میلیارد و 65 میلیون و 97 هزار و 267ریال مربوط به شناورهایی است که بر اساس مدارک آنها از شرکت پخش فرآرورده های نفتی، سوخت دریافت شده اما این شناورها یا وجود نداشته و یا در عمل فعالیتی نداشته اند.
وی ادامه داد: محاسبات آنها بر اساس سرک کسری دفاتر خرید و فروش سوخت تعاونی و نفتکش هایی است که از انبار شرکت پخش سوخت دریافت نکرده ولی در تعاونی سوخت تخلیه شده است که این اقدام ها مشمول عنوان قاچاق سوخت می شود.
جمادی افزود: در این پرونده قاچاق سوخت در طول زمان با برنامه ریزی و هدایت گروهی و تقسیم کار توسط یک گروه منسجم متشکل از سه نفر یا بیشتر صورت گرفته و به همین دلیل قاچاق سازمان یافته تلقی شده است.
6047/6043
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.