محمدجواد فتحی گفت: این طرح خوبی نیست چراکه به یک‌باره مدیریت کشور خالی می شود و حدود 150 الی 160 مدیر موثر باید پست خود را به دیگری تحویل دهند.

به گزارش جماران؛ محمدجواد فتحی گفت: به اعتقاد من یک قانون نباید هیچ استثنایی داشته باشد. اصلا  آفت قانون استثنائات ان است.

محمدجواد فتحی عضو کمیسیون حقوقی و قضایی درباره طرح منع به‌کارگیری بازنشستگان انتقاداتی جدی داشت او با وجود آن‌که این طرح را یک طرح قابل دفاع و پیشرو خواند اما نقاط ضعفی هم برای او برشمرد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، درباره چند و چون این طرح گفت: این طرح خوبی نیست چراکه به یک‌باره مدیریت کشور خالی می شود و حدود 150 الی 160 مدیر موثر باید پست خود را به دیگری تحویل دهند.

او ادامه داد: به نظر می رسد دولت باید یک فرصت داشته باشد تا جایگزین های مناسب پیدا کند در غیر این صورت چطور می شود چندین استاندار و فرماندار را ظرف چند روز تغییر داد؟ لذا به نظر من این موضوع صورت خوشی ندارد و نتیجه آن نتیجه مطلوبی نخواهد بود مگر آنکه ما بپذیریم دولت یک فرصت پنج الی شش ماهه در اختیار داشته باشد تا یک فرد را به عنوان سرپرست انتخاب کند و بعد از آن استاندار یا فرماندار را انتخاب کند.

این عضو شورای مرکزی فراکسیون امید تاکید کرد: خوب بود ما در این قانون یک فرصت چندماهه را برای دولت در نظر می گرفتیم که با دقت بیشتری مدیران را تغییر پیدا کنند.

قانون نباید استثنا داشته باشد

این نماینده اصلاح طلب مجلس درباره استثنائات این طرح نیز گفت: به اعتقاد من یک قانون نباید هیچ استثنایی داشته باشد. اصلا  آفت قانون استثنائات آن است. چه دلیلی دارد ما ایثارگران 50 درصد به بالا که اتفاقا مستحق آن هستند که مدت زمان کمتری کار کنند و شرایط برای استراحت و آرامش آنها بیشتر فراهم شود از این قانون مستثنی کنیم؛ لذا من معتقدم به جز پست های انتخابی( که از طریق صندوق رای و انتخاب مردم تعیین می شود) ما نباید هیچ استثنای دیگری قائل شویم. این استثنائاتی که در قانون مذبور آمده است هیچ کدام قابل دفاع نیست.

فتحی افزود: ملت ما یک ملت بالنده است و جوانان ما دائما در حال تکاپو هستند و باید در عرصه های مختلف به کار گرفته شوند که این طرح چنین فضایی را ایجاد می کند اما مهمترین ایرادش در فوریت آن نهفته است که می تواند مشکل ساز شود و ای کاش برای رفع این ایراد یک فرصت چندماهه در اختیار دولت قرار داده می شد؛ فارغ از مشکل این طرح، طرحی قابل دفاع و پیشرو است.

این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه ما وظیفه داریم  برای جوانان فرصت ها را فراهم کنیم گفت: همین افرادی که بعد از سی سال هنوز دست‌بردار پست ها و منصب ها نیستند زمانی که این منصب ها را در اختیار گرفتند جوانان کم سن و سال و خامی بودند که هیچگونه تجربه ای نسبت به آن جایگاه نداشتند اما به مرور زمان تجربه اندوختند و تبدیل شدند به مدیرانی کارآمد. لذا معتقدم این فرصت ها بدون هیچ استثنایی باید در اختیار جوانان قرار بگیرد.

فتحی در پاسخ به این سوال که قرار است کدام جوانان جایگزین بازنشستگان شوند و آیا در این پروسه باز باید شاهد حضور آقازاده‌ها و استفاده از رانت ها باشیم گفت: ما ساختار اداری صحیح و سالمی در کشور نداریم و حتما نیاز است آن را ایجاد کنیم تا افراد از یک مجاری قابل قبول ارتقا پیدا کنند و صاحب پست و مقام شوند. از آنجایی که ما فاقد این ساختار سالم هستیم ممکن است افرادی بدون استحقاق در این سیستم وارد شده و بر مسندی هم تکیه زده باشند اما این به معنای آن نیست که قاعدتا این اتفاق دائما رخ خواهد داد.

این نماینده مجلس در پایان گفت: انچه مسلم است این است که این قانون یک فرصتی را ایجاد کرده تا عرصه برای حضور جوانان با ذوق، خلاق و پرانگیزه باز شود. البته این را هم باید بگویم که این قانون به معنای کنار گذاشتن تمام و کمال بازنشستگان و افراد باتجربه نیست بلکه آنها می توانند در مقام مشاور حاضر شوند و مشاور هم لزوما نباید حقوق بگیرد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 995338
  • منبع: خبرآنلاین
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.