• کدخبر: 960740
  • منبع: اعتمادآنلاین
  • نسخه چاپی

پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران

شهرداری یک نهاد بودجه بگیر نیست و مخارج آن را درآمدهایش تامین می‌کنند. این یعنی باید بین درآمدها و هزینه‌های آن یک تراز مثبت وجود داشته باشد وقتی این تراز بهم بخورد امکان ورشکستگی هر نهادی از جمله شهرداری وجود دارد.

به گزارش جماران؛ اعتمادآنلاین نوشت: وضعیت مالی شهرداری تهران خوب نیست؛ مدیریت جدید شهرداری بعد از رفتن محمدباقر قالیباف از ساحتمان بهشت، چه در زمان محمدعلی نجفی و چه حالا که سکان آن را محمدعلی افشانی به دست گرفته بارها اعلام کرده که نمی‌خواهد از راه‌هایی که پیش از این در زمان قالیباف مرسوم بوده و برخی آن را شهر فروشی می‌دانند، کسب درآمد کند. از طرف دیگر هم به گفته کارشناسان و حتی بعضی از اعضای شورای شهر با ادامه روند موجود، شهرداری تهران به نهادی ورشکسته  تبدیل خواهد شد که حتی قادر نیست پروژه‌‌های بر زمین مانده را تمام کند.

قاسم میرزایی نیکو عضو مجمع نمایندگان تهران، راه برون‌رفت از این بحران را ملزم شدن بدهکاران شهرداری به پرداخت بدهی‌شان می‌داند. او می‌گوید: «به هر حال چه خوشحال باشیم چه ناراحت مجموع بدهی‌های شهرداری تهران به مرز 51 هزار میلیارد تومان رسیده است و شهرداری اگر می‌خواهد بدهی‌هایش را بپردازد و وظایفش را عمل کند باید درآمدهایش را بیشتر کند. یکی از راه‌های افزایش درآمد هم این است که مبالغی که طلبکار است وصول کند.»

او ادامه می‌دهد: «بارها درباره بدهی‌های شهرداری صحبت به میان آمده است اما کمتر شنیده‌ایم که کسی به موضوع طلب‌های پرداخت‌نشده شهرداری بپردازد. در حالی که رقم مطالبات وصول نشده شهرداری نه تنها کم نیست بلکه می‌تواند گره از بخش زیادی از مشکلات شهرداری باز کند.»

میرزایی نیکو از شهرداری می‌خواهد که برای وصول مطالباتش فشار بیشتری بیاورد. او می‌گوید: «در سال‌های پیش تعداد زیادی از سازمان‌ها، نهادها و شرکت‌های مختلف انواع و اقسام مجوزها را از شهرداری گرفته‌اند اما تا همین حالا هم هزینه‌های آن را پرداخت نکرده‌اند. در کنار تلاش شهرداری،‌ لازم است که نهادهای مختلف هم خودشان را ملزم به پرداخت مطالبات شهرداری بدانند تا شهرداری تهران از بحران مالی که در آن گرفتار شده بیرون بیاید.»

این نماینده مجلس در نهایت می گوید: «شهرداری یک نهاد بودجه‌بگیر نیست و مخارج آن را درآمدهایش تامین می‌کنند. این یعنی باید بین درآمدها و هزینه‌ها یک تراز مثبت وجود داشته باشد؛ وقتی این تراز بهم بخورد امکان ورشکستگی هر نهادی از جمله شهرداری وجود دارد.»

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 960740
  • منبع: اعتمادآنلاین
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.