عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: دستور رهبری مبنی بر توقف لوایح و یا همکاریهای موجود نبود، بلکه ایشان تاکید داشتند ابعاد مختلف لوایح و موضوعات را درنظر بگیرید و براین اساس که آنها به چه سمت و سویی میروند در مورد رای دهی و یا تصویب آنها تصمیمگیری کنید.
به گزارش جماران، در خصوص مسکوت ماندن لایحه FATF و اخباری که در این خصوص منتشر میشود، تصریح کرد: من فکر میکنم دستور رهبری مبنی بر توقف لوایح و یا همکاریهای موجود نبود، بلکه ایشان تاکید داشتند ابعاد مختلف لوایح و موضوعات را درنظر بگیرید و براین اساس که آنها به چه سمت و سویی میروند در مورد رایدهی و یا تصویب آنها تصمیمگیری کنید.
عضو فراکسیون امید مجلس با بیان اینکه تاکید رهبری براین بود که اتفاقا ایران نقشی ویژه در کنوانسیونها ایفا کند، افزود: دوستانی که مدام از احتمال تصویب لایحه FATF نگران هستند و نقد میکنند باید به صحنه بیایند و صراحتا به مردم اعلام کنند در صورت عدم تصویب این لایحه و لوایحی از این دست چه مشکلاتی برای مردم رخ میدهد.
نماینده مردم دماوند در مجلس با تاکید براینکه لازم است دولت سکوت خود را در مورد این لایحه بشکند و صادقانه با مردم در مورد آن سخن بگوید، اظهار کرد: در شرایط فعلی دولت موظف است سکوت خود را بشکند و به مردم توضیح دهد اگر با تصویب این لایحه مخالفت شود چه مشکلاتی برای مردم پیش خواهد آمد.
وی ادامه داد: فرض را بر این میگیریم دولت بتواند بدون هیچ مشکلی این لایحه را از دستور خارج کند و مردم هم از تبعات آن صدمهای نبینند، بازهم در آن صورت لازم است دولت با مردم سخن بگوید و نگرانی آنها را رفع کند.
میرزایینیکو با بیان اینکه جوسازیهای موجود علیه لایحه FATF از خیلی زمانهای قبل موجود بوده است، خاطرنشان کرد: طومارنویسیها، حساس کردن مدرسین حوزه علمیه قم و از این دسته اقدامات همگی جزیی از همین جوسازیها است. ضمن اینکه به هرحال یک طیف خاصی از مجلس و افراد تریبونهایی در اختیار دارند که رسانه ملی هم جزیی از آن است و از همه این عوامل برای جوسازیهای مسموم استفاده میکنند.
وی در پایان گفت: این مسائل جزیی از حقوق مردم است، باید حقوق مردم را برای آنها روشن کنیم و از آنها نظر بخواهیم، باید مکانیزمی وجود داشته باشد که نظر مردم در رای دهی به این لوایح نمونهبرداری شود تا براساس آن تصمیم بگیریم.