رهبر اقلیت سنا گفت که «توافق آمریکا و کره شمالی، بسیار مبهم است« و رهبر اکثریت سنا هشدار داد: «با پیروی نکردن پیونگ یانگ از توافق؛ امریکا خود را برای ازسرگیری فشارها به کره شمالی آماده کند.»
به گزارش جماران؛ «میچ مک کانل» رهبر اکثریت سنای آمریکا روز سه شنبه ضمن حمایت از اهداف تعیین شده در بیانیه مشترک دیدار رئیس جمهوری آمریکا و رهبر کره شمالی، گفت که در صورت پیروی نکردن پیونگ یانگ از این توافق، واشنگتن باید خود را برای ازسر گیری فشارها آماده کند.
به گزارش خبرگزاری رویترز از واشنگتن، وی در جلسه سنا افزود: اگر کره شمالی ثابت نکند که مایل به پیروی از توافق است، ما و متحدان مان باید برای از سرگیری سیاست حداکثر فشار آماده شویم.
ترامپ و کیم جونگ اون در دیدار روز سه شنبه خود در سنگاپور توافق کردند که در زمینه خلع سلاح هسته ای شبه جزیره کره همکاری کنند؛ ضمن اینکه واشنگتن متعهد شد که به دشمن قدیمی خود ضمانت های امنیتی دهد.
توافقنامه ای که دو طرف امروز امضا کردند، چهار ماده دارد که به غیر از تعهد درباره خلع سلاح کره و بازگرداندن بقایای سربازان کشته شده، شامل تعهد دو طرف برای بنا کردن روابطی تازه و تلاش مشترک برای ایجاد صلح پایدار در شبه جزیره کره است.
ترامپ توافق حاصل شده بین آمریکا و کره شمالی را «بسیار مهم، جامع و تاریخی» خواند و گفت: روابط ما با کره شمالی بسیار متفاوت از گذشته خواهد بود. ما پیوندی بسیار ویژه برقرار کرده ایم.
رهبر کره شمالی نیز دیدار امروز را «تاریخی» توصیف کرد و گفت که وی و ترامپ تصمیم گرفته اند گذشته را به تاریخ بسپارند.
رهبر اقلیت سنا: توافق آمریکا و کره شمالی، بسیار مبهم است
«چاک شومر» رهبر اقلیت دمکرات سنا روز سه شنبه ضمن انتقاد از توافق حاصل شده بین آمریکا و کره شمالی، گفت که «دونالد ترامپ» اهرم فشار را در مذاکرات هسته ای با پیونگ یانگ، تسلیم کیم کرد.
به گزارش خبرگزاری رویترز از واشنگتن، شومر توافق به دست آمده بین ترامپ و «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی را بسیار نگران کننده و مبهم خواند وگفت: این توافق فاقد جزئیات لازم است.
برخی نمایندگان جمهوریخواه و مقام های دولت ترامپ گفته اند که توافق حاصل شده بین آمریکا و کره شمالی به مصوبه سنا نیاز دارد و این بدان معناست که دمکرات های سنا باید برای تصویب این توافقنامه، چراغ سبز نشان دهند.
دونالد ترامپ و کیم جونگ اون امروز برای اولین بار در سنگاپور با یکدیگر دیدار کردند و به توافقی در زمینه عاری سازی شبه جزیره کره از سلاح هسته ای دست یافتند.
این دیدار در حالی پشت درهای بسته انجام شد که دو طرف پیش از این یکدیگر را با الفاظی توهین آمیز خطاب قرار داده بودند.
ترامپ این توافق را مهم و تاریخی دانست و گفت که مناسبات آمریکا با کره شمالی بسیار متفاوت از گذشته خواهد بود. رهبر کره شمالی نیز دیدار خود با رئیس جمهوری آمریکا را تاریخی برشمرد و اعلام کرد که وی و ترامپ تصمیم گرفته اند گذشته را به تاریخ بسپارند.
توافقنامه ای که دو طرف روز سه شنبه امضا کردند، چهار ماده دارد که به غیر از تعهد درباره خلع سلاح کره و بازگرداندن بقایای سربازان کشته شده، شامل تعهد دو طرف برای بنا کردن روابطی تازه و تلاش مشترک برای ایجاد صلح پایدار در شبه جزیره کره است.