رئیس فراکسیون مستقلین ولایی مجلس گفت: پس از خروج آمریکا از برجام، اگر سیاست خارجی هوشمندی را در پیش بگیریم، برای کشور فرصتی پیش آمده که می‌توانیم از آن استفاده کنیم.

به گزارش جماران؛ رئیس فراکسیون مستقلین ولایی مجلس در مورد احتمال حضور نمایندگان مجلس در مذاکرات بین ایران و اروپا پیرامون برجام موضوعاتی را مطرح کرد.

کاظم جلالی، در خصوص اینکه پس از خروج آمریکا از برجام، اجماع جهانی علیه ایران وجود ندارد، اظهار داشت: شرایط فعلی نسبت به پیش از به نتیجه رسیدن برجام، معکوس شده است زیرا در گذشته آمریکایی‌ها تلاش کردند تا اجماع تصنعی را علیه ایران ایجاد کنند.

رئیس فراکسیون مستقلین ولایی مجلس با بیان اینکه پیش از برجام آمریکا تلاش کرد تا پرونده هسته ای ایران را به شورای امنیت ببرد و ذیل فصل هفتم قرار دهد، بیان کرد: برجام وسیله‌ای شد تا در آن مقطع زمانی، اقدامات آمریکایی‌ها برای ایجاد مشکل علیه ایران به نتیجه نرسد.

وی با بیان اینکه پس از خروج آمریکا از برجام، شرایط معکوس شده است، افزود: آمریکایی‌ها از برجام خارج شدند و پس از آن مورد انتقاد شدید، عقلای عالم و مسئولان کشورها قرار گرفتند و حتی رفقای سنتی آمریکا، مانند انگلستان نیز نسبت به خروج آمریکا از برجام انتقاد می‌کنند.

جلالی ادامه داد: پس از خروج آمریکا از برجام، اگر سیاست خارجی هوشمندی را در پیش بگیریم، برای کشور فرصتی پیش آمده که می‌توانیم از آن استفاده کنیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به مذاکراتی که ایران با کشورهای اروپایی انجام می‌دهد، گفت: مجلس شورای اسلامی به صورت مستقیم وارد مذاکره مستقیم نمی‌شود، زیرا بر اساس اصل تفکیک قوا وظیفه مذاکره با وزارت خارجه است و منظور دکتر لاریجانی در نطق پیش از دستورشان این بود که مجلس شورای اسلامی نیز مذاکرات را باید رصد کنند تا نظرات، به تیم مذاکره کننده هسته‌ای و وزارت خارجه منتقل شود.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حضور یا عدم حضور نمایندگان مجلس در مذاکرات هسته‌ای با اروپایی‌‎ها مهم نیست، بیان کرد: باید مطالبات ملی در مذاکرات هسته‌ای مطرح شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 916761
  • منبع: خانه ملت
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.