دیروز حدود ساعت 11 چهرههای آشنایی به داخل ساختمان حوزه علمیه امام حسن مجتبی (ع) وارد شدند، چهرههای آشنا از جناح اصولگرا. آنها هم آمده بودند تا با شیخ نور دیدار کنند.
به گزارش جماران، روزنامه آرمان نوشت: حجتالاسلام ناطق نوری سالها پیش در جناحبندیهای سیاسی عضوی از خانواده اصولگرایان محسوب میشد و هنوز هم اصولگرایان باسابقه او را در دایره اصولگرایی تعریف میکنند چنانکه آبان 96 محمدرضا باهنر درباره بازگشت ناطق نوری به عرصه فعالیتهای سیاسی چنین گفت: «من همواره در محافل خصوصی و از طریق رسانهها از آقای ناطق خواستهام که به فعالیتهای سیاسی بازگردند البته بعضیها احتیاط میکنند و میگویند به شرطی که ایشان بهنفع اصولگراها کار کنند، بازگردند اما من این مساله را قبول ندارم. خاستگاه آقای ناطق اصولگرایی است و جناحها هرقدر که لیاقت داشته باشند از حضور ایشان استفاده میکنند.» مشخص است که ناطق نوری سالهاست بهنفع هیچ گروه سیاسی فعالیت نمیکند و تمایلی به شناخته شدن بهعنوان عضوی از یک جریان سیاسی ندارد چرا که میخواهد مصلح سیاسی باشد نه بازیگر سیاسی. غرویان از اعضای جامعه مدرسین، مشی ناطق نوری را چنین تشریح میکند: «من آیتا... رفسنجانی را یک اصولگرای معتدل و اصلاحطلب میدانم؛ یعنی هم اصول را حفظ کرد، هم اعتدال داشت و هم اصلاحطلب بود. علاوه بر این نواندیش و تحولخواه بود. به عبارتی آقای رفسنجانی همه چیز را در کنار هم داشت نه افراط میکرد و نه تفریط داشت؛ آقای ناطق نوری نیز چنین شخصیتی دارد». ناطق نوری ترجیح میدهد در اتاق فکر سیاسی باشد یعنی به مشاوره گروههای سیاسی در هر دو جناح بپردازد چرا که به اعتقاد او، آینده کشور از هر مولفه دیگری از اهمیت بیشتری برخوردار است. او در دیداری که دیروز جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت به دیدار ناطق نوری آمدند. پس از پایان این دیدار حسن بیادی که عضوی از این تشکل اصولگرا است به سوالات «آرمان» پاسخ داد.
روز گذشته اعضای جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت به دفتر حجتالاسلام ناطق نوری در حوزه علمیه امام حسن مجتبی (ع) رفتند که شما هم حضور داشتید. هدف از این دیدار چه بود؟
بله. روز دوشنبه به دیدار آقای ناطق نوری در لواسان رفتیم که نوعی عیددیدنی و تبریک سال نو به ایشان بود.
در مورد موضوعات اخیر کشور هم موضوعی مورد بحث قرار گرفت؟
خیر. بحثی درباره موضوعات روز صورت نگرفت و بیشتر به موضوعات کلی پرداخته شد.
مثلا چه موضوعاتی؟
بحث تحزب و وضعیت احزاب در کشور از جمله موضوعاتی بود که از سوی آقای ناطق نوری مطرح شد. ایشان معتقد بودند که تعداد زیادی حزب در کشور به ثبت رسیده و دارای مجوز هستند اما بسیاری از آنها کارایی لازم را ندارند. آقای ناطق نوری معتقدند باید احزابی در کشور حضور داشته باشند که تاثیرگذار باشند. ایشان بر لزوم تقویت احزاب تاکید کردند و این امر را سبب افزایش مشارکت مردم دانستند.