وقتی جریان اصلاح‌طلبی روی یک کاندیدا اجماع کردند، انتظار دارند بر اساس ارزش‌های اصلاح‌طلبی حرکت کند اما روحانی نه در انتخاب‌های مدیران و وزرایش، نه عملکرد و نه تصمیماتش شبیه به اندیشه‌های اصلاح‌طلبانه نبود.

به گزارش جماران؛ حجت‌الاسلام هادی غفاری در ارزیابی خود از تحولات سیاسی و اجتماعی کشور در سال ۹۶ گفت: در ابتدای سال گذشته انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد. در این انتخابات برخی از چهره‌های اصلاح‌طلب نامزد انتخابات ریاست جمهوری شدند اما بسیاری از آنها رد صلاحیت شدند  و مشخصا کسانی را که ما می‌خواستیم به عنوان نیروی اصلاح طلب بر سر کار بیاوریم رد صلاحیت کردند و فقط آقای جهانگیری بود که آن هم قبل برگزاری انتخابات کناره‌گیری کرد و آقای روحانی ماند و دلیل رای به او هم ترس از به قدرت رسیدن رقیب تندرو و اصولگرا بود.

وی افزود: اگر رقیب تندرو و اصولگرا روی کار می‌آمد یقینا همه ارزش‌های اصلاح طلبی زیر سوال می‌رفت و جامعه عقب‌گرد می‌کرد به همین دلیل اصلاح طلب‌ها روی آقای روحانی اجماع کردند و تلاش کردند او رای بیاورد. به شخصه برای تبلیغ آقای روحانی به چندین شهر سفر کردم تا رای بیاورد. بعد از به قدرت رسیدن روحانی به طور طبیعی انتظاراتی بود که به مسئولیت‌های وی ختم می‌شد.

غفاری در ادامه با اشاره به انتظارات جریان اصلاحات از روحانی گفت: وقتی جریان اصلاح‌طلبی روی یک کاندیدا اجماع کردند، انتظار دارند بر اساس ارزش‌های اصلاح‌طلبی حرکت کند اما روحانی نه در انتخاب‌های مدیران و وزرایش، نه عملکرد و نه تصمیماتش شبیه به اندیشه‌های اصلاح‌طلبانه نبود.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب خاطر نشان کرد: مجموعا از آنچه که رای دادیم پشیمان نیستیم اما ما یک فرقی داریم که آن هم این است که همواره مطالبه‌گر هستیم حتی اگر صد در صد به کسی باور داشته باشیم و او صد در صد کاندیدای اصلاح‌طلبی باشد، باز هم ما مطالبه‌گر هستیم.

این نماینده ادوار مجلس نبود قوانین متناسب با شرایط جامعه را یکی از مشکلات اساسی کشور دانست و گفت: در کشور بسیاری از مسائل را داریم که قانون زمان آنها گذشته است و در حال حاضر نه سال ۵۸ است و نه ۵۹ است . ما در سال ۹۷ هستیم و باید براساس سال ۹۷ قانونگذاری کنیم. برخی از قوانین ما مربوط به دوران گذشته است. ما باید با شرایط موجود قانونگذاری کنیم. برخی از قوانین امروز به درد این جامعه نمی‌خورد و اصلا با شرایط اجتماعی وفق ندارد.

رییس موسسه الهادی در مورد اولویت‌های قوای سه‌گانه در سال جدید اظهار کرد: قوه قضائیه باید بداند قوانین و مقررات برای نجات یک جامعه است. همچنین کسانی باید برای قضاوت انتخاب شوند که پاک پاک باشند. در قوه قضائیه شرط اول ما عدالت واقعی است نه عدالت ادعایی. یعنی به گونه‌ای نباشد که همگروه و همفکران افراد اولویت قرار گیرند. در قوه قضائیه باید براساس عدالت اسلامی قضاوت شود و باند و گروه و دسته معیار قرار نگیرد.

غفاری در ادامه با اشاره به نقص‌های موجود در قوه مجریه نیز گفت: قوه مجریه باید بفهمد که مردم مشکلات جدی در حوزه  مسکن، معاش و اشتغال دارند. کسی که بچه دار می‌شود نباید به فکر ۲۰ سال بعد بچه خود باشد.

وی با اشاره به بحران های اقتصادی موجود در کشور گفت: ما به لحاظ دینی معتقدیم مردمی که نان ندارند بخورند نمی‌توانیم از آنها بخواهیم مقید به قوانین اسلام باشند. در مساله حجاب هم گفتم ما در جامعه‌ای می‌خواهیم دنبال اعمال حجاب باشیم که مردم مشکل معاش دارند. حکومت باید معاش مردم را تامین کند و بعد به فکر مسائلی مثل حجاب باشد.

غفاری در پایان با تاکید بر اینکه اصلاح‌طلبان باید به شدت نیروهای خود را به شکل تشکیلاتی پرورش دهند، اظهار کرد: اصلاح‌طلبان چاره‌ای ندارند جز اینکه به حزب و تحزب روی بیاورند. ما باید به سمتی برویم که به احزاب اصلاح‌طلب قدرت بدهیم تا بتوانند کادرسازی کنند و نیروهای تربیت‌شده‌ای را برای مدیریت‌ها در کشور آماده کنند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.