• کدخبر: 867691
  • منبع: اعتمادآنلاین
  • نسخه چاپی

پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران

حسن رسولی گفت: به هر میزان که شورای پنجم در جهت انضباط بخشی به امور شهر مخصوصاً امور مالی و معاملات قدم بردارد و برای شفاف‌سازی و مبارزه با رانت‌خواری برخی از صاحبان قدرت‌های رسانه‌ای تلاش کند باید آمادگی بیشتری برای ناسزا شنوی داشته باشد.

به گزارش جماران؛ چند روزی است که از گوشه و کنار خبرهایی درباره اختلافات شهرداری و شورای شهر شنیده می‌شود تا جایی که برخی، برکناری نجفی از شهرداری تهران را قریب‌الوقوع پیش‌بینی می‌کنند. این افراد اختلاف‌نظرهای اخیر اعضای شورای شهر و مجموعه نجفی بر سر بودجه سال 97 شهرداری تهران را به عنوان گواه ادعایشان مطرح می‌کنند. انتقاد حجت‌الله میرزایی معاون شهرداری از نحوه برخورد اعضای شورای شهر با برخی ردیف‌های بودجه یکی از همین نشانه‌های اختلاف نظر بوده است اما حسن رسولی عضو کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای شهر این اختلافات را طبیعی می‌داند و می‌گوید: «شهرداری با چند تغییری که در بودجه داده شد مخالف بود، مثلاً یکی از این تغییرات انجام شده این بود که، اعضای شورای شهر تصمیم گرفتند که شهرداری هر ملک و دارایی را که خواست در تهاتر با طلبکاران یا پیمانکاران واگذار کند، ابتدا جزئیات این اقدام را در اختیار اعضا قرار دهد و بعد از تصویب اعضای شورای شهر مجاز به انجام این تهاتر باشد.»

او ادامه می‌دهد: «مشکلاتی که دوره قبلی مدیریت شهری به وجود آمده بود و برخی برای آنها تعبیر شهر فروشی را استفاده می‌کردند باعث شد که شورای این تصمیم را بگیرد. البته مخالفانی هم بودند اما به هر حال اکثریت به این اقدام رأی مثبت دادند.»

یکی از ردیف‌هایی که معاون شهردار تهران از اعمال تغییرات در آن انتقاد کرده بود کاهش چشم‌گیر بودجه ساخت و توسعه مساجد بود. رسولی در این مورد می‌گوید: «امروزه با توجه به وضعیت منابع، درآمدها و هزینه‌های شهرداری تهران، اعضای شورای شهر بر این عقیده هستند که نباید اموال مردم در مسیری غیر از مأموریت‌های شهرداری هزینه شود، هرچند این کارها مقدس باشند. نماینده‌های مردم در شورای پنجم قائل به این هستیم که اگر قرار است خیری صورت بگیرد بهتر است از جیب خودمان هزینه کنیم و نه از جیب مردم. البته یک سری از مساجد و حسینیه‌ها در مسیر ساخت‌وساز و توسعه شهری تخریب می‌شوند و شهرداری موظف به ساخت آنها در جایی دیگر و یا پرداخت هزینه آن به نهادهای متولی است. حساب این موارد جدا است و برایش رقمی هم در نظر گرفته است که اگر این رقم در طول سال کفاف این کار را نداد شهرداری می‌تواند از شورای شهر تقاضای بودجه بیشتری کند و جای نگرانی وجود ندارد.»

رسولی در واکنش به گمانه‌زنی‌هایی که در مورد کنار گذاشته شدن شهردار تهران می‌شود، می‌گوید: «قبل از شروع کار آقای نجفی هم این پیش‌بینی‌ها بود و می‌گفتند در نهایت شش ماه یا هشت ماه شهردار خواهند بود. ما اصلاح‌طلبان به این فشارهای رسانه‌ای و جریانی عادت کرده‌ایم. در زمان دولت آقای خاتمی هم تلاش زیادی می‌شد که اینطور جا بیفتد که ایشان بیشتر از شش ماه در دولت نیست در حالی که آقای خاتمی با رأی مردم هشت سال انجام وظیفه کردند.»

او ادامه می‌دهد: «به هر میزان که شورای پنجم در جهت انضباط بخشی به امور شهر مخصوصاً امور مالی و معاملات قدم بردارد و برای شفاف‌سازی و مبارزه با رانت‌خواری برخی از صاحبان قدرت‌های رسانه‌ای تلاش کند باید آمادگی بیشتری برای ناسزا شنوی داشته باشد. وقتی شورای شهر تصویب می‌کند که آقای شهردار و معاونان زیر مجموعه ایشان موظف هستند معاملات بالای یک میلیارد تومان را از همان مرحله اولین مناقصه به اطلاع مردم و نماینده‌های آنها در شورای شهر برسانند، طبیعی است که امکان انعقاد قراردادهای کلان با ترک تشریفات مناقصه و آسیب رساندن به اموال مردم وجود نخواهد داشت و این موضوع عده زیادی را که تا کنون از عدم شفافیت سود زیادی می‌بردند ناراحت و معترض می‌کند. این افراد هم در صدد ایجاد شایعه و ضعیف کردن نهاد شورای شهر برمی‌آیند.»

رسولی تأکید می‌کند که همه 21 نفر اعضای شورای شهر و یک نفر منتخب آنها یعنی شهردار تهران، انسجام و همدلی و هماهنگی کافی را دارند و اضافه می‌کند: «اگر اختلافی هم هست، اختلافات نظری در مورد نحوه انجام امور است که کاملاً طبیعی است و اتفاقاً نشان دهنده فضای دموکراتیک شورا و همچنین ورود اعضا به تمام جزئیات تصمیم‌گیری‌ها است.»

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 867691
  • منبع: اعتمادآنلاین
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.