رهامی با بیان اینکه اکنون مطالبات جنبش دانشجویی به صورت معقول و قانونمند مطرح میشود، خاطرنشان کرد: دولت روحانی با تمام محدودیتهایی که دارد تلاش کرده تا فضا را برای جنبش دانشجویی و دانشگاهیان باز کند ولی این تلاش در حد انتظار دانشجویان نبوده است.
به گزارش جماران؛ یک عضو انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها با اشاره به اینکه جنبش دانشجویی مطالبات خود را معقول و قانونمند دنبال میکند، گفت: این جنبش از تندرویهای گذشته دست برداشته است.
حجتالاسلام و المسلمین محسن رهامی با بیان اینکه ملاک تاثیرگذاری جنبش دانشجویی، پیگیری مطالبات دانشجویان و جامعه است، اظهار کرد: جنبش دانشجویی یکی از سخنگوهای مطرح جامعه هم است و علاوه بر آنکه مطالبات دانشگاهیان را دنبال می کند، در فقدان تشکلهای حزبی و مدنی، مطالبات جامعه مدنی را دنبال کرده و بخشی از خلاء جامعه مدنی را پر میکند.
وی افزود: جنبش دانشجویی از زمان روی کار آمدن دولت نهم و دهم دچار رکود و تنگنا شد. بسیاری از انجمنهای دانشجویی منحل شدند و انجمنهای اسلامی با همین تابلو ولی با دیدگاههای دیگر سر کار آمدند. اساتیدی هم که با جنبش دانشجویی حرکت کرده و به آن کمک میکردند از حضور در دانشگاه منع شدند. با این وجود در مجموع جنبش دانشجویی رو به رشد و تکامل است و تندرویهایی که در اوایل انقلاب داشتیم اکنون تعدیل شده است. اکنون اگر تعدادی از دانشجویان از دیوار سفارت عربستان یا انگلیس بالا میروند این حرکت دیگر در میان جنبش دانشجویی یک حرکت پیشرو نیست، جایگاهی در میان دانشگاهیان ندارد و این اقدام به عنوان ضرر و زیان برای کشور تلقی میشود.
رهامی با بیان اینکه اکنون مطالبات جنبش دانشجویی به صورت معقول و قانونمند مطرح میشود، خاطرنشان کرد: دولت روحانی با تمام محدودیتهایی که دارد تلاش کرده تا فضا را برای جنبش دانشجویی و دانشگاهیان باز کند ولی این تلاش در حد انتظار دانشجویان نبوده است البته همه محدودیتهای دانشگاهیان از طرف وزارت علوم و دولت نیست، سایر نهادها مخصوصا نهادهایی بیرون از دانشگاه نیز بر تحولات دانشگاه تاثیرگذارند و محدودیت جنبش دانشجویی را نمیتوان کلا به حساب دولت گذاشت.
این عضو انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها با بیان اینکه جریان اصلاحات از سال 88 با مشکلاتی مواجه شد که این مشکلات بر جنبش دانشجویی تاثیر گذاشت، گفت: ما تلاش میکنیم جنبش دانشجویی از افراط و تفریط فاصله بگیرد و با حضور خود سعی در انتقال تجربه و دادن امید به جنبش دانشجویی هستیم تا از رکود و یاس آن جلوگیری کنیم. جنبش دانشجویی هم مطالبات خود را پیگیری میکند اما تندرویهای گذشته را کنار گذاشته است. در مجموع جامعه مدنی در یاران رو به رشد و بلوغ است و این حرکت به سمت رشد و بلوغ شامل جنبش دانشجویی هم میشود.
این فعال سیاسی اصلاح طلب در پایان با بیان اینکه نبودن بسیاری از اساتیدی که جنبش دانشجویی را هدایت و ساماندهی میکرد به این جنبش ضرر زده است، بیان کرد: دولت روحانی در بازگرداندن این اساتید به دانشگاهها موفق نبوده است و از این بابت جای گله جدی از دولت وجود دارد.