محمدنبی حبیبی دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: «ما در موتلفه اسلامی همانند جمهوری اسلامی از هیچ تضارب آرائی نمیترسیم چراکه مبنای مرامنامه و اساسنامه حزبمان بقدری متقن است که پس از ۵۰ سال، همچنان همدل و متحد به کارمان ادامه میدهیم».
به گزارش جماران؛ دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد :باید با دست پُر وارد انتخابات یازدهمین دوره مجلس شویم.
محمدنبی حبیبی در اجلاس دبیران استانهای حزب موتلفه اظهار کرد: ما براساس اعتقاد به ضرورت تحزب در جمهوری اسلامی و اعتقاد به اینکه کار برای موتلفه اسلامی از یک تقدس برخوردار است وقت صرف میکنیم. درواقع اگر به تحزب اعتقادی نداشته باشیم، وقتمان را تلف کردهایم.
وی با بیان اینکه یکی از لوازم تحقق جمهوریت نظام، تحزب است، گفت: ما از جهت وظیفه انقلابی و شرعی به کار حزبی اعتقاد داریم.
حبیبی ادامه داد: ما در موتلفه اسلامی همانند جمهوری اسلامی از هیچ تضارب آرائی نمیترسیم چراکه مبنای مرامنامه و اساسنامه حزبمان بقدری متقن است که پس از ۵۰ سال، همچنان همدل و متحد به کارمان ادامه میدهیم.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی اظهار کرد: ما در موتلفه اسلامی همه طرفدار کلان حزب هستیم و با هرنوع باند بازی و تفرق مخالفیم. بحمدلله چنین فعلی در حزب موتلفه اسلامی وجود ندارد.
وی با بیان اینکه عدهای ادعا میکنند موتلفه اسلامی جوانگرایی را قبول ندارد، گفت: معدل سنی حزب موتلفه کمتر از ۴۰ سال است. بعنوان مثال سن مدیر مسئول ارگان حزب زیر ۳۵ سال است. این سیاست در تمام بدنه مدیریتی حزب تسری پیدا کرده است و مسئولیتهای مهمی به کسانی که سالهای متمادی تحت آموزش علمی و تجربی حزب بودهاند و جوان هم هستند محول شده است.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به آیندهنگری مرحوم عسگراولادی اظهار کرد: آن مرحوم همواره میگفت حزب باید به شخص متکی باشد. از اینرو در یک مقطعی وقتی شورای مرکزی اصرار میکرد که دبیرکل بماند، ایشان قبول نکرد زیرا معتقد بود موتلفه اسلامی باید به سیستم اتکا داشته باشد نه شخص.
حبیبی تاکید کرد: بنده از حداقل ۶ سال پیش، در شورای مرکزی اعلام کردم نمیخواهم دبیرکل موتلفه بمانم.
وی افزود: اگر مسئولی در حزب موتلفه اسلامی برای انتخاب جانشین خود، ذهنش را مشغول نکرده باشد به وظیفهاش عمل نکرده است.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه اگر یک تشکیلات جوانگرایی نکند، مرگ خود را امضا کرده است، گفت: امروز اگر معدل سنی اعضای موتلفه اسلامی را با ۱۵ سال گذشته مقایسه کنید، خواهید دید که این معدل کاملا کاهش پیدا کرده است. ما باید نیروهای جوان را تربیت کرده و جایگزین کنیم که حداقل از ۱۵ سال پیش این سیاست در حال اجرا است.
حبیبی خاطرنشان کرد: ما باید با دست پُر وارد انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی شویم؛ این یعنی هم گفتمان متقن داشته باشیم و هم افرادی شناخته شده و شایسته را برای نمایندگی مجلس انتخاب کنیم.