بر اساس آمارهای دولتی و داده های رد گیری آمد و شد کشتی ها، کشورهای چین، هند، کره جنوبی و ژاپن در ماه گذشته میلادی مجموعا روزانه ۱.۶۴ میلیون بشکه نفت از ایران خریداری کرده اند.

 

صادرات نفت ایران به مشتریان عمده آسیایی در ماه اوت برای دومین ماه متوالی افزایش داشته و به بالاترین قم از ماه مارس تاکنون رسیده است.

به گزارش جماران  به نقل از رویترز، صادرات نفت ایران به مشتریان عمده آسیایی در ماه اوت برای دومین ماه متوالی افزایش داشته و به بالاترین قم از ماه مارس تاکنون رسیده است. این افزایش در سایه رشد خرید چین و کره از ایران حاصل شده است.

اما واردات نفت ۴ مشتری آسیایی از ایران همچنان برای چهارمین ماه متوالی پایین تر از رقم یک سال قبل باقی مانده است.

بر اساس آمارهای دولتی و داده های رد گیری آمد و شد کشتی ها، کشورهای چین، هند، کره جنوبی و ژاپن در ماه گذشته میلادی مجموعا روزانه ۱.۶۴ میلیون بشکه نفت از ایران خریداری کرده اند، که ۱۰.۸ درصد کمتر از مدت مشابه سال قبل است.

یک مقام ارشد شرکت ملی نفت ایران روز دوشنبه گفته بود، این کشور قصد دارد با وجود در جریان بودن عملیات تعمیر و نگهداری، میزان صادرات نفت خام و میعانات خود را در بقیه ماه های سال ۲۰۱۷ در حدود ۲.۶ میلیون بشکه در روز حفظ کند.

بر اساس آمارهای موسسه رویترز، میزان واردات نفت چین از ایران در ماه اوت نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵.۵ درصد رشد داشته و به ۷۸۶ هزار و ۷۲۰ بشکه در روز رسیده که بالاترین رقم خرید ماهیانه از سال ۲۰۰۶ تاکنون است.

همچنین میزان خرید نفت کره جنوبی از ایران در ماه گذشته میلادی با جهشی ۴۶.۷ درصدی به بالاترین رقم ۵ ماه اخیر یعنی ۴۰۷ هزار و ۳۲۳ بشکه در روز رسیده است.

اما هند، همچنان به کاهش خرید نفت از ایران ادامه داده است. میزان خرید نفت هند از ایران در ماه اوت به ۳۳۵ هزار و ۴۰۰ بشکه در روز رسیده که پایین ترین رقم از فوریه ۲۰۱۶ تاکنون است و حدود ۴۲ درصد کمتر از مدت مشابه سال گذشته است.

میزان خرید نفت ژاپن از ایران نیز برای چهارمین ماه متوالی کاهش داشته و به ۱۰۷ هزار و ۳۵۷ بشکه در روز رسیده که پایین ترین رقم از ماه آوریل تاکنون است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 755588
  • منبع: انرژی امروز
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.