سید علیرضا آوایى گفت: ما از جنس این عالم نیستیم، قرار است از آن استفاده کنیم، موقعیت و پست افراد ابزار است، ما در موقعیتهاى اجتماعى بیشتر از دیگران در معرض وسوسهها هستیم.
به گزارش جماران؛ وزیر دادگستری تاکید کرد: کسانی که شخصیت و مقام و تشخص و منصبی دارند، بیشتر در معرض وسوسهها هستند.
سید علیرضا آوایى در همایش دفاع از حق از جبهه تا محکمه که توسط کانون وکلاى دادگسترى مرکز برگزار شد، ضمن تسلیت ایام سوگوارى بر سالار و سرور شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) با بیان اینکه این عالم فرصتى است براى عروج و رسیدن به کمالات گفت: ما از جنس این عالم نیستیم، قرار است از آن استفاده کنیم، موقعیت و پست افراد ابزار است، ما در موقعیتهاى اجتماعى بیشتر از دیگران در معرض وسوسهها هستیم، گاهى موقعیتهایى نصیب افراد مىشود میبینم حالت فرد تغییر کرده و آدم دیگرى شده است
وى با اشاره به خاطراتى از سال هاى دفاع مقدس اظهار داشت: فردى خانه و اتومبیل خود را از دست داد و من شاهد بودم که هیچ اهمیتى براى او نداشت، باور کنید در دزفول چیزى به نام مرگ و شهادت بى معنا بود، هنگامى که هواپیماها بمباران مىکردند. کودکان در کوچه بازى مىکردند، موضوع را به شوخى گرفته بودند. این چه لطف و عنایتى به این ملت بود، کلاس بزرگى بود براى رشد و کمال انسانها، فرصتى بود براى تقویت خود باورى ملت، موقعیتى بود براى شناخت خباثت افرادى که ادعاى حقوق بشر مىکنند، هیچ وقت نه موشکزنىها و نه شیمیایىها محکوم مىشد.
وزیر دادگسترى اضافه کرد: دفاع مقدس کوره پر حرارتى بود براى بالا رفتن خلوص مردان خدا. تصور خانوادهاى که پنج شهید دارد دشوار است، خدا نکند فردى اینگونه داغ فرزندى دارد. به دین کارى نداریم. فرض کنید کشور هم اسلامى نباشد، خیانت به اینها آدم نیست که در کشور دزدى شود؟ مملکت را براى منافع شخصى بهم بریزند؟
آوایی افزود: در این شرایطها ما موقعیتهایى پیدا کردیم، وکیل و وزیر شدیم اما باید یادمان باشد در کشورهاى دیگر هم مسئولیت وجود دارد و مسئولیت سخت است اما قرار نیست چند هزار شهدا یقه مسئولان را بگیرد. دفاع مقدس صحنه زیبایى بود از وحدت و همدلیهای جامعه. حال ماییم و این واقعیتها که با اینها خود را به کمال برسانیم.