تعدادی از فعالان فیسبوکی روهینجا که خود از میانمار گریختهاند از این شرکت خواستند که به خاموش کردن صدای آنان پایان دهد.
به گزارش جماران؛ با وجود موج بینالمللی محکومیت عملکرد ارتش میانمار در «پاکسازی قومیتی» اقلیت مسلمان روهینجا فیسبوک گروه شبهنظامیان روهینجا را «سازمان خطرناک» خواند و دستور العملی برای حذف مطالبی با محتوای ستایشآمیز نسبت به این گروه صادر کرد.
گزارشها حاکی از آن است که حساب کاربری بسیاری از فعالان معترض به پاکسازی قومی در میانمار توسط فیسبوک به حالت تعلیق درآمده و یا مطالبشان از صفحه فیسبوک آنها حذف شده است.
تعدادی از فعالان فیسبوکی روهینجا که خود از میانمار گریختهاند از این شرکت خواستند که به خاموش کردن صدای آنان پایان دهد.
یک سخنگوی فیسبوک در این باره گفته است که این شرکت ارتش رهایی روهینجا (آراکان) را در هفتههای اخیر در لیست گروههای خطرناک قرار داده است.
وی این لیست را شامل گروههایی دانست که به صورت سازمان یافته در زمینه تروریسم، خشونت و کشتار دسته جمعی فعالیت میکنند.
به گزارش یورونیوز، مهاجرت دسته جمعی اقلیت مسلمان روهینجا در پی کشتار و خشونت بر علیه آنها در استان راخین میانمار باعث شد تا کمیسریای حقوق بشر سازمان ملل این رویداد را «مثال روشن پاکسازی قومیتی» بخواند.
اما فیسبوک از اظهار نظر درباره قرار گرفتن گروههای درگیر دیگر در میانمار که باعث مهاجرت و فرار دسته جمعی بیش از ۴۰۰ هزار نفر از اقلیت مسلمان این کشور شدهاند، سرباز زده است.
دولت میانمار در ماه اوت امسال پس از حمله شورشیان روهینگیا به مقر پلیس در استان راخین و کشتن ۱۲ تن از نیروهای امنیتی، گروه آراکان را بعنوان سازمانی تروریستی اعلام کرد اما فیس بوک می گوید که این تصمیم را نه بر مبنای درخواست دولت میانمار که به علت فعالیت خشونت آمیز این گروه اتخاذ کرده است.