معصومه ابتکار رویکرد معاونت امور زنان ریاست جمهور، موضوعات و مسائل زنان را ملی و فراجناحی دانسته و بهرهمندی از ظرفیت طیفهای مختلف سیاسی در این زمینه را ضروری خواند
به گزارش جماران، دکتر معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در دیدار با رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس بر تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری بویژه در زمینه ارتقاء و تقویت جایگاه ایثار در جامعه تاکید کرد وگفت: برای تبیین و انتشار فرهنگ دفاع مقدس بهره گیری از ظرفیت همه دستگاه ها و سازمان های مردم نهاد امری اجتناب ناپذیر است.
وی افزود: اگر در موضوع ایثارگران از روش ها و متدهای پرجاذبه مخصوص برای جوانان استفاده نکنیم پیام مقدس این دوران در لایه های تاریخ می ماند.
معاون رییس جمهور با توجه به روند سریع شهرگرایی و صنعتی شدن جوامع روستایی تلاش ویژه و مضاعف پیرامون تحکیم وتعالی خانواده را ضروری دانست وبهره گیری از سبک زندگی دوران دفاع مقدس را راهکار مناسب برای دستیابی به این مقصود خواند.
وی خاطرنشان کرد: فرهنگ سازی در میان کودکان و نوجوانان اثرات مهمی در شناخت و تعمیق باورهای جامعه دارد.
معصومه ابتکار همچنین با اعلام آمادگی در جهت اجرای طرحی با محوریت دانش آموزان مدارس ابتدایی؛ بازگویی خاطرات زنان حماسه آفرین در قالب قصههای شیوا و جذاب به سبک ایرانی قصه گویی مادر بزرگ ها؛ فعالیت سه جانبه میان معاونت زنان وخانواده ریاست جمهوری ؛ سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس با وزارت آموزش و پرورش را پیشنهاد کرد.
وی تبیین جلوههای زیبای معنویت و ایثار را یکی از مهمترین جاذبه های دوران دفاع مقدس برای اطلاع رسانی به نسل جدید اعلام کرد.
ابتکار، اضافه کرد: مهم ترین محور موثر در ترویج دفاع مقدس، تلاش در جهت جریان سازی و ورود موضوعات پرجاذبه آن به داخل خانوادهها و محوریت آن به عنوان گفتگوی ملی است.
وی همچنین شیوه های غیر مستقیم و جذاب هنری همچون کلیپ ها و فیلم های کوتاه را در تبلیغات بویژه در شبکه های مجازی برای حوزه زنان و دفاع مقدس مورد تاکید قرار داد.
معصومه ابتکار از دوران دفاع مقدس به جلوه های همدلی امت اسلامی یادکرد و گفت : حضور طیف ها و سلیقه های مختلف عامل موثر در پیروزی آن دوران بوده و امروز نیز عزم و اراده همگانی در حفظ و پاسداشت آن زمان از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
مجتهدزاده، رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس نیز، با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در زمینه نشر ارزشهای دفاع مقدس گفت: دفاع مقدس تاریخ ساز و هویت ساز است و استخراج گنجهای پنهان این دوران به عنوان وظیفة دینی و عمومی میتواند در ارائه الگوی عملی و تقویت مولفههای ارزشمند آن برای ساختن جامعهای سالم موثر باشد.
وی در ادامه افزود: دوران هشت ساله دفاع مقدس مدلی است با جاذبههای بینظیر و ممتاز که بهرهمندی از شیوههای رفتاری آن، رویشهای انقلاب را رقم میزند.
مجتهد زاده از موضوع دفاع مقدس به عنوان وفاق ملی و عامل وحدت گروهها و سلایق مختلف یاد کرد و گفت: انسجام بخشی و هماهنگی برنامههای حوزه زنان و همچنین بهرهمندی از ظرفیت دستگاههای اجرایی و سازمانهای مردم نهاد کشور دستیابی به اهداف مشترک این سازمان و معاونت امور زنان ریاست جمهوری را تسهیل و تسریع مینماید.
مجتهد زاده ضمن تبیین جایگاه و ماموریتهای سازمان نشر آثار و ارزش های زنان در دفاع مقدس ؛ به ساختار و تشکیلات آن در استانها اشاره کرد و از تلاش مدیران کل امور بانوان استانداریها در ایجاد شورای هماهنگی زنان ایثارگر و همچنین نهادینه کردن فعالیتهای مستمر حوزه زنان و دفاع مقدس توسط این شورا تقدیر کرد.
رییس سازمان نشر آثار و ارزشهای زنان در دفاع مقدس ؛ همچنین ماده ۸۶ برنامه توسعه ششم و اجرایی شدن آن را در فعالیتهای فرهنگی حوزه زنان و دفاع مقدس مورد تاکید قرار داد.
وی با تاکید به نقش آموزش و پرورش افزود : ورود موضوع دفاع مقدسی به کتاب های درسی را از اقدامات قابل تاملی دانست که آموزش و پرورش میتواند با پرداختن به آن آموزش سبک زندگی اسلامی ایرانی را ترویج نماید.
مجتهدزاده در پایان بیانات خود، با اشاره به نگرش ارزشمند معاونت امور زنان ریاست جمهوری نسبت به زنان ایثارگر و پتانسیل بالای این معاونت اظهار امیدواری کرد: ظرفیتهای جدید حوزه زنان و خانواده بتواند در ترویج فرهنگ دفاع مقدس ؛ ارائه جایگاه واقعی زنان حماسهآفرین و تبیین نقش و مشارکت زنان در عرصههای مختلف دفاع مقدس در آینده نه چندان دور نمودی بیش از پیش داشته باشد.
در این دیدار مدیران سازمان نشر آثار و ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس، برنامه ها و طرح های در دست اقدام خود را تشریح و محورهای مربوط به تعاملات دوجانبه را ارائه کردند.
در پایان این دیدار تفاهم نامه پیشنهادی همکاری دو دستگاه مطرح و جهت بررسی نهایی به حوزههای کارشناسی ارائه شد.