امنیت انسان محوری باید اصول طرح های اجتماعی باشد که عموما توسط پلیس اجرا می‌شود زیرا مهم‌ترین آسیب عدم تحقق امنیت اجتماعی، عدم رضایت شهروندان است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست‌خارجی مجلس با تاکید بر اینکه نگاه به طرح‌های امنیت اجتماعی باید با هدف آرامش مردم و تامین امنیت مردم باشد، گفت: افزایش دغدغه‌های مردم با اجرای طرح‌های امنیت اجتماعی ناجا نقض غرض است
 

به گزارش جماران؛ علیرضا رحیمی در خصوص امنیت اجتماعی و راهکارهای تحقق آن در جامعه، گفت: امنیت اجتماعی با توجه به اینکه حوزه امنیت نرم محسوب شده و مستقیما با مردم سر و کار دارد، باید با دید انسان‌محوی به آن نگاه شود، برای این منظور لازم است طرح جامع اجتماعی به جای طرح جامع امنیتی در نظر گرفته شود.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: نگاه به امنیت اجتماعی باید با هدف آرامش مردم و تامین امنیت مردم باشد، لذا اگر پلیس با اجرای طرح امنیت اجتماعی سبب افزایش دغدغه‌های مردم شود، قطعا نقض غرض است حال از سوی نیروی انتظامی یا  وزارت کشور یا هر مجموعه دیگر باشد.

وی افزود: نگاه مسئولانه به شهروندان باید نگاه خدمت‌گذاری باشد، از این رو در همه برنامه‌ریزی‌ها انسان محوری باید اصل قرار گیرد، در حوزه امنیت نیز نگاه حاکمیتی نباید جای نگاه انسانی قرار گیرد چراکه قطعا با مقاومت‌هایی روبه‌رو خواهد شد.

رحیمی با بیان اینکه فراگیری امنیت باید موجب افزایش رضایت و آرامش شهروندان شود، تصریح کرد: امنیت انسان محوری باید اصول طرح های اجتماعی باشد که عموما توسط پلیس اجرا می‌شود زیرا مهم‌ترین آسیب عدم تحقق امنیت اجتماعی، عدم رضایت شهروندان است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست‌خارجی مجلس شورای اسلامی معتقد است: در حقیقت ناجا باید به دنبال افزایش اعتماد مردم به پلیس باشد در صورتی که اگر طرحی به اشتباه برنامه‌ریزی شود یا به اشتباه از سوی نیروی انتظامی اجرا شود، حتما اعتماد عمومی نسبت به ناجا را کاهش می‌دهد

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 731401
  • منبع: خانه ملت
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.