وزارت آموزش و پروش شرایط پذیرش دانشجو در رشته‌های مورد نیاز این وزارت‌خانه در دفترچه آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور منتشر کرد.

به گزارش جماران، مهم‌ترین شرایط و ضوابط اختصاصی پذیرش دانشجو در رشته‌های مورد نیاز آموزش و پرورش مندرج در دفترچه شماره (۲) راهنمای انتخاب رشته در آزمون سراسری سال ۱۳۹۶ و مفاد اطلاعیه های اصلاحی مورخ ۱۳۹۶.۵.۱۸، ۱۳۹۶.۵.۲۳ و ۱۳۹۶.۵.۲۴ مندرج در سایت سازمان سنجش آموزش کشور به شرح زیر اعلام شد.

۱) کسب حداقل نمره علمی کل ۶۵۰۰ و بالاتر (در زیر گروه مربوط) جهت مجاز شدن برای انتخاب رشته در گروه آزمایشی مربوط به آزمون سراسری سال ۱۳۹۶

۲) نداشتن هیچ گونه رابطه استخدامی یا تعهد خدمت (دائم یا موقت) به نهادها و سازمان های دولتی و غیردولتی (از آغاز تا پایان دوره تحصیل در دانشگاه)

۳) داشتن حداقل معدل کل ۱۵ در دوره متوسطه دوم (معدل سه پایه اول، دوم و سوم)

تبصره) حداکثر معدل کل تحت هر شرایطی تغییر نخواهد داشت.

۴) داشتن حداقل سن ۲۲ سال تمام در بدو ورود به دانشگاه (۱۳۷۴.۷.۱ به بعد)

تبصره ۱) محاسبه سن هر داوطلب با توجه به مندرجات اصل شناسنامه‌ای است که به استناد آن در آزمون ورودی ثبت نام می کند. بنابراین تغییراتی که پس از ثبت نام در آزمون، در مدارک هویتی به ویژه تاریخ تولد داوطلب به وجود آمده باشد معتبر نیست و در صورت پذیرفته شدن در آزمون در هر مرحله ای قبولی وی لغو خواهد شد.

تبصره ۲) انجام خدمت سربازی و یا سوابق کاری و موارد دیگر، تحت هیچ شرایطی به سقف سنی داوطلب افزوده نمی شود.

تبصره ۳) حداکثر سن ورود به دانشگاه تحت هر شرایطی تغییر نخواهد داشت.

۱) بومی بودن داوطلب در هر یک از کد رشته محل‌های اعلام شده از سوی آموزش و پرورش

تبصره ۱) ملاک های تعیین بومی بودن داوطلبان در هزار کد رشته محل‌ها به شرح ذیل است:

الف) در صورتی که محل اخذ مدرک تحصیلی سه سال آخر دوره متوسطه برای داوطلبان نظام قدیم و محل اخذ مدرک پیش دانشگاهی و دو سال آخر دبیرستان برای داوطلبان نظام جدید در یک بخش، شهر و یا استان باشد داوطلب بومی آن بخش، شهر و استان تلقی می شود.

ب) در صورتی که محل اخذ مدرک تحصیلی سه سال آخر داوطلب در یک بخش، شهر و یا استان نباشد. بخش، شهر و استان محل تولد داوطلب به عنوان بخش، شهر و استان بومی وی در نظر گرفته می شود.

ج) داوطلبانی که سه سال آخر محل تحصیل را در خارج از کشور گذرانده‌اند استان محل تولد، استان بومی اینگونه داوطلبان تلقی خواهد شد.

د) داوطلبانی که سه سال آخر محل تحصیل را خارج از کشور گذرانده‌اند و همچنین استان تولد آنها نیز خارج از کشور بوده است استان بومی این قبیل داوطلبان شهر تهران خواهد بود.

۶) دانشجویان دوره روزانه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی که با استفاده از قانون آموزش رایگان تحصیل می‌کنند در صورتی می‌توانند رشته های مورد نیاز آموزش و پرورش را انتخاب کنند که قبل از شروع ثبت نام در آزمون حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۵.۱۲.۱ انصراف دایم خود را به محل تحصیل اعلام نموده و فرم انصراف قطعی از تحصیل، مطابق فرم شماره (۳) مندرج در صفحه ۴۴ دفترچه شماره (۱) راهنمای ثبت نام در آزمون سراسری سال ۱۳۹۶ از دانشگاه و موسسه آموزش عالی ذیربط دریافت کرده باشد در غیر این صورت مجاز نیستند.

۷) برخورداری از سلامت کامل تن و روان و شرایط مناسب جسمانی برای حسن انجام وظیفه معلمی، با تایید پزشک معتمد واجد شرایط آموزش و پرورش با ملاک ها و معیارهای زیر:

۲-۷) توانایی گفتاری (توانایی در رعایت مخارج تمام حروف و ادای کلمات و عبارت به طور کامل و نداشتن لکنت زبان به هر میزان)

۲-۸) قدرت بینایی:

*(نداشتن دید کمتر از ۱۰/۱۰ در یک چشم، پس از اصلاح با عینک و نداشتن دید کمتر از ۱۰+۱۰.۱۶ در دو چشم، پس از اصلاح با عینک)

*هر نوع نقص میدان بینایی در یک یا هر دو چشم

*دوربینی غیرقابل درمان ونیستاگموس شدید هر دو چشم

*ضایعات وسیع، شدید و غیرقابل درمان در هر دو قرنیه

*کور رنگی (برای رشته های آموزش ابتدایی و رشته های گروه هنر و رشته هایی که شناخت رنگ و طیف نوری در آنها ضروری می باشد، ممنوع بوده و در بقیه رشته ها بلامانع است)

*نابینایی در یک چشم

۳-۷) قدرت شنوایی (کمی شنوایی داوطلب نباید بیش از ۴۰ دسی بل باشد داوطلب باید صدای نجوا را از فاصله ۶ متری به خوبی بشنود)

۴-۷) قد:

-با توجه به مقتضیات هر استان و متناسب با وظایف شغل معلمی به تشخیص اداره آموزش و پرورش استان مربوط طبق ضوابط و مقررات که در مرحله مصاحبه تخصصی و انجام معاینات پزشکی مورد سنجش قرار می‌گیرد.

-حداقل قد لازم برای داوطلبان رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی مطابق ضوابط مربوط به داوطلبان ورود به رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی است.

بیماری‌های ﭘﻮﺳﺖ و ﻣﻮ

بیماری‌های ﺳﺮو ﺻﻮرت (ﮔﻮش، ﮔﻠﻮ، ﺑﯿﻨﯽ، ﮔﺮدن، ﻓﮏ و دﻧﺪاﻧﻬﺎ)

بیماری‌های رﯾﻪﻫﺎ و ﻗﻔﺴﻪ ﺳﯿﻨﻪ

بیماری‌های ﻗﻠﺐ و ﻋﺮوق

بیماری‌های ﺳﯿﺴﺘﻢ ادراری، ﮐﻠﯿﻪ و ﺗﻨﺎﺳﻠﯽ

بیماری‌های ﻣﻐﺰ و اﻋﺼﺎب

بیماری‌های اﻋﺼﺎب و روان

بیماری‌های اﻧﺪامﻫﺎ، اﺳﺘﺨﻮانﻫﺎ و ﻣﻔﺎﺻﻞ

بیماری‌های ﻏﺪد و ﻫﻮرﻣﻮنﻫﺎ و ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﮏ

بیماری‌های ﺧﻮن و ﻏﺪد ﻟﻨﻔﺎوی و ﺑﺪﺧﯿﻤﯽﻫﺎی آﻧﻬﺎ

بیماری‌های دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش و ﺟﺮاﺣﯽ ﻋﻤﻮﻣﯽ

ﺑﯿﻤﺎری‌هایﺧﻮد اﯾﻤﻨﯽ و روﻣﺎﺗﻮﻟﻮژی

ﺑﯿﻤﺎری‌های ﻋﻔﻮﻧﯽ

ﺑﯿﻤﺎری‌های زﻧﺎن

همه ﻧﺎﻫﻨﺠﺎریﻫﺎی ژﻧﺘﯿﮑﯽ و ﻣﺎدر زادی ﮐﻪ ﻣﻨﺠﺮ ﺑﻪ اﺧﺘﻼل ﻋﻤﻠﮑﺮد ﻋﺎدی ﻓﺮدی ﺷﻮد.

ﻗﺪرت ﺷﻨﻮاﯾﯽ: (ﮐﻤﯽ ﺷﻨﻮاﯾﯽ داوﻃﻠﺐ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺑﯿﺶ از ۰۴ دﺳﯽ ﺑﻞ ﺑﺎﺷﺪ داوﻃﻠﺐ ﺑﺎﯾﺪ ﺻﺪای ﻧﺠﻮا را از ﻓﺎﺻﻠﻪ ۶ ﻣﺘﺮی ﺑﻪ ﺧﻮﺑﯽ ﺑﺸﻨﻮد).

ﻣﺘﻘﺎﺿﯿﺎن ﺷﺮﮐﺖ در ﻣﺸﺎﻏﻞ ﻫﻨﺮآﻣﻮزی (اﺳﺘﺎدﮐﺎری)، باید دارای ﻣﺪرک ﺗﺤﺼﯿﻠﯽ ﻓﻮق دﯾﭙﻠﻢ ﭘﯿﻮﺳﺘﻪ ﺑﻮده ﯾﺎ در ﺻﻮرت دارا ﺑﻮدن ﻓﻮق دﯾﭙﻠﻢ ﻧﺎﭘﯿﻮﺳﺘﻪ، ﻣﺪرک ﺗﺤﺼﯿﻠﯽ دﯾﭙﻠﻢ ﻫﻨﺮﺳﺘﺎن داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ.

ﺑﺮﺧﻮرداری از ﺣﺴﻦ ﺷﻬﺮت و ﻋﺎﻣﻞ ﺑﻮدن ﺑﻪ اﺧﻼق و ﺷﺌﻮﻧﺎت ﻣﻌﻠﻤﯽ ﺑﺮاﺳﺎس ﺷﺮاﯾﻂ اﺣﺮاز ﺷﻐﻞ در ﻃﺮح ﻃﺒﻘﻪ ﺑﻨﺪی ﻣﺸﺎﻏﻞ ﻣﻌﻠﻤﺎن.

ﮔﺬراﻧﺪن دوره ﯾﮑﺴﺎﻟﻪ ﻣﻬﺎرت آﻣﻮزی و ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ در آزﻣﻮن ﺟﺎﻣﻊ ﺑﺮاﺳﺎس ﺿﻮاﺑﻂ ﻣﺮﺑﻮط.

ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﻣﺤﻞ ﺧﺪﻣﺖ ﺑﻌﺪ از ﻗﺒﻮﻟﯽ و ﻗﺒﻞ از اﺳﺘﺨﺪام و اﺷﺘﻐﺎل ﺑﮑﺎر ﺗﺤﺖ ﻫﺮ ﺷﺮاﯾﻄﯽ (ﺗﺎﻫﻞ، ﺗﺠﺮد، ﺗﮑﻔﻞ، ﻓﻮت واﻟﺪﯾﻦ، ﺗﺒﻌﯿﺖ از ﻫﻤﺴﺮ، ﻫﻤﺴﺮ ﮐﺎرﻣﻨﺪ ارﮔﺎن و ﯾﺎ ﻧﻬﺎد ﺧﺎص، اﺳﺘﻔﺎده ﺳﻬﻤﯿﻪ ﺧﺎص و...) ﻣﻤﻨﻮع ﺑﻮده و ﺑﻌﺪ از اﺷﺘﻐﺎل ﺑﮑﺎر ﻧﯿﺰ ﺗﺎﺑﻊ ﺿﻮاﺑﻂ و ﻣﻘﺮرات ﻧﻘﻞ و اﻧﺘﻘﺎل ﻓﺮﻫﻨﮕﯿﺎن است.

ﭘﺬﯾﺮﻓﺘﻪﺷﺪﮔﺎن آزﻣﻮن ﻧﻬﺎﯾﯽ آزﻣﻮن اﺳﺘﺨﺪاﻣﯽ ﻣﮑﻠﻔﻨﺪ، ﺗﻌﻬﺪ ﮐﺘﺒﯽ ﻣﺒﻨﯽ ﺑﺮ ۰۱ ﺳﺎل ﺧﺪﻣﺖ (ﺑﻪ ﺷﺮط ﺗﻤﺪﯾﺪ اﺳﺘﺨﺪام) در ﻣﺤﻞ ﺟﻐﺮاﻓﯿﺎﯾﯽ ﻣﻮرد ﺗﻘﺎﺿﺎ ﺑﻪ آﻣﻮزش و ﭘﺮورش ﺑﺴﭙﺎرﻧﺪ (اﺳﺘﺨﺪام و اﺷﺘﻐﺎل آﻧﺎن ﻣﻨﻮط ﺑﻪ ﺳﭙﺮدن ﺗﻌﻬﺪ ﻣﺤﻀﺮی ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﻮد).

رﻋﺎﯾﺖ ﮐﻠﯿﻪ ﺷﺮاﯾﻂ اﺧﺘﺼﺎﺻﯽ ﺟﺪاول رﺷﺘﻪﻫﺎی ﺗﺤﺼﯿﻠﯽ ﻣﺠﺎز اﻟﺰاﻣﯽ اﺳﺖ. ﻓﺎرغ اﻟﺘﺤﺼﯿﻼن ﻣﺮاﮐﺰ ﺗﺮﺑﯿﺖ ﻣﻌﻠﻢ (ﺳﺎﺑﻖ)، داﻧﺸﮕﺎه ﻓﺮﻫﻨﮕﯿﺎن و ﻓﺎرغ اﻟﺘﺤﺼﯿﻼن ﻣﺘﻌﻬﺪ ﺧﺪﻣﺖ داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺮﺑﯿﺖ دﺑﯿﺮ ﺷﻬﯿﺪ رﺟﺎﯾﯽ، ﺣﻖ ﺛﺒﺖ ﻧﺎم در آزﻣﻮن اﺳﺘﺨﺪاﻣﯽ را ﻧﺪارﻧﺪ.

اﻓﺮادی ﮐﻪ در زﻣﺎن ﺛﺒﺖ‌ﻧﺎم دارای ﻣﺪارک ﺗﺤﺼﯿﻠﯽ ﺑﺎﻻﺗﺮ هستند (اﺳﺘﺎدﮐﺎری ﺑﺎﻻﺗﺮ از ﻓﻮق دﯾﭙﻠﻢ ـ دﺑﯿﺮی، ﻫﻨﺮآﻣﻮزی و... ﺑﺎﻻﺗﺮ از ﻓﻮقﻟﯿﺴﺎﻧﺲ) ﻧﻤﯽﺗﻮاﻧﻨﺪ در آزﻣﻮن ﻓﻮق ﺷﺮﮐﺖ ﮐﻨﻨﺪ و در ﺻﻮرت ﺷﺮﮐﺖ و ﻗﺒﻮﻟﯽ در ﻫﺮﯾﮏ از ﻣﺮاﺣﻞ (ﻗﺒﻞ از اﺳﺘﺨﺪام و ﯾﺎ ﺑﻌﺪ از اﺳﺘﺨﺪام) ﺣﺬف ﺧﻮاﻫﻨﺪ ﺷﺪ.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.