روحانی ذاتا اصولگرا است، به طور ۱۰۰ درصد در دور اول رفتار اصولگرایی نداشت اما امیدواریم در دور دوم بیشتر بر اصول پایبند بماند. بنده و آقای روحانی از لحاظ فکری یکسان هستیم اما به عملکرد دولت یازدهم نقد داریم.
میرسلیم تاکید کرد: بنده و آقای روحانی از لحاظ فکری یکسان هستیم اما به عملکرد دولت یازدهم نقد داریم.
به گزارش جماران؛ سید مصطفی آقامیرسلیم با حضور در برنامه جهان آرا عنوان کرد: لباس من از قبل از پیروزی انقلاب اینگونه بود و چون اعتقاد به استفاده از کروات نداشتم کت شلوارم را مطابق آن دوختم. نمونه این لباس هست و هر کسی بخواهد میتواند تهیه کند.
او افزود: درباره حضورم در وزارت فرهنگ و ارتباط آن با مدرک تحصیلیام باید بگویم که من در خارج از کشور مکانیک خواندم و وقتی به کشور برگشتم در همین رشته ادامه تحصیل دادم. فعالیتهایی که در آن زمان انجام میگرفت سیاسی بود و برای سرنوشت کشور تحصیل میکردیم و فعالیتهای فرهنگی و مذهبی را انجام میدادیم و به موازات آن فعالیتهای تخصصی و فعالیتهای فرهنگی را نیز انجام میدادیم.
میرسلیم با اشاره به اینکه وقتی به انقلاب رسیدیم کمتر با تخصصهای بنده آشنا بودند و بنده را بیشتر با عنصر فرهنگی میشناختند اما در هر دو زمینه فعالیت کردم، گفت: وقتی از زمینه سیاسی فارغ شدم به سمت کارهایی فرهنگی رفتم و در وزارت فرهنگ مشغول شدم. با توجه به انتقادات صورت گرفته از حوزه فرهنگ آن زمان باید گفت که روزنامههای خوب کشور به آن دوران بر میگردد.
او با تاکید بر اینکه مطبوعات در آن زمان فضای بازی را تجربه میکردند، گفت: فعالیت مطبوعاتی و هیئت منصفه دقیقتر بود و قاعدهمند بود و هر کس نمیتوانست هر کاری را انجام دهد. حتی آن زمان اجحاف نسبت به دولت صورت میگرفت اما فکر نمیکردیم که باید برخورد شود.
عضو حزب موتلفه اسلامی خاطرنشان کرد: نشریاتی که جنبه سیاسی و طنز داشتند وجود داشت و مشکلی با آنها نداشتیم.
او با بیان اینکه بعد از ۲ خرداد بیانصافهایی نسبت به آقای هاشمی رفسنجانی صورت گرفت، تاکید کرد: گاهی نقدها علمی نبوده است و بیشتر توهین و هتاکی بوده است، اینها آزادی سیاسی نیست بلکه سوء استفاده سیاسی بوده است. دولت هاشمی جامعنگر بود. در دولت او از تمام گرایشهای سیاسی به عنوان مشاور وزیر و دستیار خودشان استفاده میشد. در ۷۲ و ۷۶ از جریان رقیب، آقای مهاجرانی به عنوان مشاور حضور داشتند.
میرسلیم ادامه داد: فکر میکنم بهترین واژه برای جریان راست، اصولگرایی است، قبل از استفاده از این واژه محافظهکاران؛ اما اصولگرایی درست است. زیرا این طیف اعتقاد داشتند اداره جامعه را براساس اصول دینی ترسیم کنیم. در مقابل این طرز تفکری بود که باید اجازه دهیم تجدید نظری صورت گیرد و این تبدیل شد به اصلاحات.
او با تاکید بر اینکه کسانی که واقعا اصولگرا هستند بر اعتقادات خودشان ماندند، گفت: اولین نخست وزیر ما رجایی است که ایشان را راستگرا میدانم و شهید رجایی انقلابی بود. از رجایی ساده زیستتر نداریم. من اصولگرایی را تعبیر مناسبی میدانم اما تعبیر اصلاحطلبی انطباق درستی با جریان آنها ندارد.
میرسلیم افزود: آن چیزی که در نیت دوستان ما در اصلاح طلبی است تجدید نظر در اصول است که ما با آنها توافق نداریم.
او با بیان اینکه روحانی ذاتا اصولگرا است، تاکید کرد: به طور ۱۰۰ درصد در دور اول رفتار اصولگرایی نداشت اما امیدواریم در دور دوم بیشتر بر اصول پایبند بماند. بنده و آقای روحانی از لحاظ فکری یکسان هستیم اما به عملکرد دولت یازدهم نقد داریم.
عضو حزب موتلفه اسلامی خاطرنشان کرد: بینش روحانی جنبه اصولگرایی داشته و سعی کرده رویه هاشمی را ادامه بدهد. امیدواریم روحانی از تمام نیروهای خلاق کشور استفاده کند و کسانی که توانستند برای ایشان رای جمع کنند اجازه دهند روحانی از همه نیروها استفاده کند.
او گفت: میدیدیم که بیکاری وجود دارد و مسائل تحریم برقرار است و قولی که دولت به مردم داده وفا نشده و رکود وجود دارد، لذا حزب تصمیم گرفت به صحنه بیاید و راهکاری برای این مشکلات ارائه دهد.
میرسلیم یادآور شد: به این موضوع که اگر خودم در انتخابات نبودم به چه کسی رای میدادم، فکر نکرده بودم؛ زیرا اعتقاد داشتم که تا پایان انتخاب میمانم و این موضوع برایم مطرح نبود. به نفع کسی کنار رفتن در انتخابات به موضع سیاسی بر میگردد؛ ما آمده بودیم که رقابت کنیم و روحانی رقیب اصلی ما محسوب میشد، لذا ما نگاه میکردیم که کناره گیری، سبد رای روحانی را تقویت میکند یا به نفع جریان ماست. خیلیها به من گفته بودند اگر شما نباشید رای ما به سمت روحانی میرود. اخبار کناره گیری بنده در زمان انتخابات حرفهای اشخاص بود و تصمیم گیری حزب نبود.