فهرستی که از حاضران در کابینه دوازدهم به گوش می رسد و بخشی از دولت را به اصلاح طلبان و قسمتی دیگر را به اصولگرایان واگذار شده نشانه خوبی نیست.

قایم مقام مجمع نیروهای خط امام (ره) گفت: رفاقتی به آقای روحانی عرض می کنم که کابینه اش را بر اساس مطالبات مردم بچیند. 24 میلیون نفری که به او رای دادند خواسته هایی مشخص و روشن دارند.

به گزارش جماران، هادی غفاری گفت: دولت دوازدهم با دو دسته چالش رو برو است. در داخل چالش اصلی دولت مشکلات اقتصادی است. این مساله هم فقط به روحانی و کابینه اش برنمی گردد بلکه ریشه در ساختار اقتصاد کشور دارد.

** تعاونی تولید راه بیندازیم نه مصرف

وی افزود: در قانون اساسی جمهوری اسلامی سه بخش اقتصادی دولتی، خصوصی و تعاونی تعریف شده که این آخری کمتر مورد توجه قرار گرفته است. هر چند سازمان های بزرگ دولتی و شبه دولتی و به عبارتی خصولتی دست به ایجاد شرکت های تعاونی زده اند اما مراد قانون اساسی شرکت های تعاونی توده های مردم است و آن هم تعاونی تولید نه توزیع.
نماینده سه دوره مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در ایران همین که چند نفر دور هم جمع می شوند و یک فروشگاه یا موسسه توزیع کالا راه می اندازند تعاونی خوانده می شود در حالی که این تعاونی تولید است که می تواند کارگشا باشد نه مصرف.
غفاری اظهار داشت: به طور مثال برای توسعه کشاورزی، صاحبان زمین های زراعی یک روستا می توانند با ایجاد شرکت تعاونی، زمین های چند هکتاری خود را در قالب یک شرکت مثلا هزار هکتاری زیر کشت ببرند. در این صورت است که می توان کشاورزی را به صورتی مدرن و علمی، تولید محصولات را به طرز قابل توجهی افزایش و اتلاف آب در بخش کشاورزی را بشدت کاهش داد.


**شادابی یعنی ایجاد امید به آینده

این فعال سیاسی تصریح کرد: معضل بعدی پیش روی کشور ایجاد اشتغال دایم است. این که شخص مجبور باشد برای گذران زندگی به طورغیرقانونی مسافرکشی کند شغل به حساب نمی آید. اشتغال باید با تامین مالی و بیمه همراه باشد و شخص بداند بعد از 30 سال کار کردن نباید سوار پراید خود شود و مسافرکشی کند. وجود اقتصادهای موفقی مانند آلمان نشان دهنده لزوم اهمیت دادن به تولید است.
وی گفت: در زمینه اجتماعی هم چالش اصلی دولت اعتیاد است. وجود چند میلیون معتاد علامت بدی است. هر معتاد یک خانواده چند نفره را درگیر می کند.علت اصلی مراجعه مردم به مواد مخدر هم نداشتن امید به آینده است. 
غفاری اضافه کرد: داشتن شغل دایم و ایجاد شادابی باعث بی میلی جامعه به مواد مخدر می شود. منظورم از شادابی هم رقصیدن نیست بلکه داشتن آتیه روشن باعث به وجود آمدن نشاط در افراد می شود. جامعه ای که همه مردم آن از اول تا آخر زندگی شان اسیر دادن قسط وام ازدواج و مسکن و خودرو و درمان و ... باشند، حتما مردم شادی ندارد. البته سخت گیری قانونی درباره مواد مخدر لازم است اما اساس مبارزه بر مواد مخدر باید ایجاد آینده روشن برای مردم باشد.

** به شیعه هراسی دامن نزنیم

قایم مقام مجمع نیروهای خط امام (ره) چالش دیگر دولت را داشتن روابط سالم سیاسی با دیگر کشورها دانست و گفت: اینکه صبح از خواب بیدار شویم و شعار مرگ بر این و ننگ بر آن سر دهیم ، مشکلی از مشکلات ما را حل نمی کند. بلکه فقط کار برخی کشورها برای اسلام و شیعه هراسی راحت تر می شود.
وی افزود: آنها به بهانه وجود خطر ایران ده ها میلیارد دلار سلاح را به دول منطقه خاورمیانه می فروشند و از این شعارهای ما سود می برند. ایران را کشوری حامی تروریست معرفی می کنند تا کشورهای منطقه را بهتر بچاپند.
غفاری تصریح کرد: بگذارید خاطره ای برای شما تعریف کنم. رییس دولت اصلاحات می گفت در دوره ریاست جمهوری تمام کوشش خود را کردم تا روابط با آلمان را به بالاترین سطح ممکن برسانم و موفق هم شدم. اما یک مرتبه در مراسمی رسمی که در آن علیه صدام سخنرانی می کردند، گفتند این سلاح های شیمیایی را چه کسی به عراق فروخته بود. گفتند آلمان و جمعیت شعار مرگ بر آلمان سردادند و همه چیز دوباره به نقطه اول برگشت.ما باید به سمتی برویم که به موقع و سنجیده حرف بزنیم. 

** دولت شرکت سهامی نیست

وی اظهار داشت: چالش بعدی دولت کارآمدی آن است. روحانی نباید با کسی تعارف داشته باشد یا دیگران را طلبکار کند چه آنهایی که در ستاد رقیب وی بودند و الان سهم می خواهند چه اصلاح طلبان. فهرستی که از حاضران در کابینه دوازدهم به گوش می رسد و بخشی از دولت را به اصلاح طلبان و قسمتی دیگر را به اصولگرایان واگذار شده نشانه خوبی نیست. دولت شرکت سهامی نیست که گروه های مختلف در آن سهام داشته باشند و رییس جمهور هم رییس آن باشد.
غفاری گفت: رفاقتی به آقای روحانی عرض می کنم که کابینه اش را بر اساس مطالبات مردم بچیند. 24 میلیون نفری که به او رای دادند خواسته هایی مشخص و روشن دارند. ایشان مسوول اجرای قانون اساسی است و به قرآن کریم قسم خورده که نه خود آن را نقض کند نه این اجازه را به کسی دهد. حقوق اساسی مردم باید محترم شمرده شود.
وی تاکید کرد: به عنوان یک طلبه می گویم که فقه شیعه برای حقوق افراد اهمیت بسیاری قایل است. خود من حاضرم برای این انقلاب و نظام جان بدهم به شرطی که حقوق افراد در آن محترم باشد. ایشان یادش باشد که در ایام انتخابات چه قول هایی را در این باره به مردم داد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.