۹۰ درصد بودجه کشور صرف کارمندان و هزینه‌های جاری می‌شود، به همین دلیل است که مردم، اصناف و صنعتگران از پرداخت مالیات ابراز رضایت نمی‌کنند و مردم در قبال پرداخت مالیات خواستار ایجاد زیرساخت‌ها در بخش‌های مختلف هستند.

به گزارش جماران، نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر نیازمند ۶۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام در کشور هستیم.

فریدون احمدی در همایش تجلیل از صنعتگران، معدن‌کاران و اصناف استان زنجان، اظهار داشت: تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت کمکی به توسعه کشور نمی‌کند؛ چراکه با تشکیل هر وزارتخانه فرآیندها طولانی‌تر شده و نتایج معکوس خواهد داشت. رتبه کسب و کار کشور در دنیا ۱۲۰ ‌است و افزایش دستگاه‌های اجرایی تنها به ضرر کسب و کار کشور است و هر اقدام در راستای افزایش اندازه اداری نادرست است و هر چه دستگاه‌ها بزرگ‌تر شوند، محیط کسب و کار پیچیده‌تر می‌شود.

وی افزود: در حال حاضر 10 برابر دنیا نیروی کارمندی در دستگاه‌های اداری وجود دارد و متاسفانه با وجود این میزان نیروی انسانی در کسب و کار رتبه 120 دنیا را داریم و تفکیک کمکی به توسعه نخواهد کرد. در حال حاضر در کشور نیازمند ۶۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام هستیم که با توجه به بودجه پارسال ۶۰۰ سال طول می‌کشد تا این پروژه‌ها تکمیل شود و این یعنی امکان ایجاد پروژه جدید وجود ندارد.

وی یادآور شد: ۹۰ درصد بودجه کشور صرف کارمندان و هزینه‌های جاری می‌شود، به همین دلیل است که مردم، اصناف و صنعتگران از پرداخت مالیات ابراز رضایت نمی‌کنند و مردم در قبال پرداخت مالیات خواستار ایجاد زیرساخت‌ها در بخش‌های مختلف هستند.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از نحوه اجرای طرح رونق تولید، تصریح کرد: در حال حاضر کشور به جهش صادراتی نیاز دارد و به علت محدود بودن منابع نباید از همه حمایت کرد، بلکه از واحدهایی که ایجاد اشتغال و صادرات را در برنامه کاری خود داشته باشند، باید حمایت کرد و نیز بنگاه موفق بنگاهی است که در کنار تولید، صادرات هم داشته باشد و در طرح رونق باید به تولیدکننده‌ای کمک کرد که در بخش صادارات موفق عمل کرده باشد و در سری جدید اعطای تسهیلات طرح رونق اولویت‌بندی کرد.

وی تولید با رویکرد صادارات‌محور را ضروری دانست و گفت: در داخل کشور هر کسی برای 80 میلیون نفر هم تولید کنند موفق نمی‌شود و باید در نظام بین‌الملل بتواند رقابت و صادرات کند. همچنین باید برای کوچک‌تر شدن دولت‌ها و افزایش نظارت آن‌ها کارهای اجرایی و میانی به عهده بخش‌خصوصی گذاشته شود. کشور با قانون‌های مازادی که وجود دارد دچار سوء مدیریت شده است و باید قوانین زائد در کشور را حذف کرد. همچنین زنجان نیازمند سرمایه‌گذار است و باید فرش قرمز برای سرمایه‌گذاران پهن کرد؛ چراکه هوش و سرمایه آنان است که اشتغال ایجاد می‌کند و باید بر اساس سند ۱۴۰۴، سالانه در استان ۲ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شود تا در ۱۰ سال آینده مشکل چندانی در حوزه اشتغال وجود نداشته باشد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.