سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نشست این کمیسیون با وزیر دفاع را تشریح کرد.

به گزارش جماران، سیدحسین نقوی حسینی با اشاره به جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: در ابتدای جلسه قاسمی یکی از کارشناسان نرخ جمعیت در کمیسیون حضور یافت و پیرامون طرح تعالی جمعیت توضیحاتی ارائه کرد.

نماینده مردم ورامین در مجلس دهم شورای اسلامی ادامه داد: بر اساس گزارش ارائه شده درباره جمعیت و راه‌های تعالی آن باید نگاه جدید ایجاد کرد. طی 20 سال گذشته کاهش باروری در ایران حدود 70 درصد بوده که در جهان مشابه ندارد. امروزه 55 کشور جهان سیاست‌های حمایت از افزایش جمعیت در پیش گرفته‌اند. ما باید بسته حمایتی تهیه کنیم، طرح تعالی جمعیت باید با یک اجماع به سرانجام برسد وگرنه دچار سونامی سالمندی خواهیم شد. طی 30 سال آینده رشد نرخ سالمندی در کشور ما 16 برابری خواهیم داشت. ترکیب جمعیتی یکی از مبانی امنیتی کشورها است.

وی گفت: در ادامه جلسه سردار دهقان وزیر دفاع و پشتیابی نیروهای مسلح و معاونین و همکارانشان در جلسه حضور یافتند. ابتدا وزیر دفاع عنوان کرد که صلح و امنیت در سایه قدرت به دست می آید و موفقیت کشور در پیش برد راهبردها در گرو قدرت و توانمندی نظامی است. همانگونه که اثر آن را در تحولات منطقه شاهد هستیم. علت مانع سازی آمریکایی در مقابل افزایش قدرت جمهوری اسلامی ایران نیز به همین جهت است.

این نماینده اظهار کرد: سردار دهقان ادامه داد که  به لطف خدا امروز برای رشد توان و توسعه قدرت نظامی و موشکی به بیرون از کشور اتکا نداریم و لذا با تحریم نمی‌توانند جلوی آن را بگیرد. وزیر دفاع افزود ما طی سال‌های اخیر توانستیم عناصر اقتدار آفرین جمهوری اسلامی ایران را با برنامه‌ای دقیق و سرمایه‌گذاری جدی دنبال کنیم. در حوزه توسعه موشکی، در بخش‌های ماندگاری سوخت، افزایش سرعت، مسافت، دقت و قدرت تخریب آن‌ها به پیشرفت های بسیار بالایی رسیده ایم.

نقوی حسینی  در ادامه گفت‌وگو تاکید کرد: به گفته وزیر دفاع برد کروزهای دریایی را افزایش داده‌ایم، ماندگاری موشک‌ها را ارتقا داده‌ایم. موشک‌های ضد زره و موشک‌های هدف‌یاب را با قابلیت بسیار بالا تولید می کنیم. دهقان گفت که در حوزه پدافندی، با بومی سازی سیستم‌ها، دستاوردهای خوبی داشتیم. در دریا نیز از قایق‌های تندرو ناوکروزهای دریایی پیشرفت‌هایی کرده‌ایم و توسعه ساخت ناوشکن‌ها و زیردریایی‌ها در دستور کار ما است. در هوا نیز روی انواع هواپیماها و پرنده‌ها کار کردیم. در صنایع الکترونیک، تحولات قابل توجهی رخ داده است و جمهوری اسلامی ایران امروز انواع رادارهای نظامی و غیرنظامی را تولید می‌کند.

نماینده مجلس عنوان کرد: در ادامه جلسه، سوال نمایندگان از وزیر مطرح شد. قاضی‌پور نماینده ارومیه پرسید که چرا نسبت به تولید هواپیماهای جنگی در داخل کشور اقدام نمی‌کنید؟ دهقان پاسخ داد که ما امروز در کشور ظرفیت ساخت هواپیمای مسافربری تا ظرفیت 150 مسافر و نیز امکان داخلی ساخت هواپیمای جنگی را داریم. قاضی پور از پاسخ وزیر قانع شد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی اظهار داشت: لازم به توضیح است آقایان فلاحت پیشه، هاشم زایی و شهریاری نیز با اخذ توضیحات قبلی از طرح سوال خود منصرف شدند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.