به گزارش جماران، گروه مشورتی بوستون در گزارش جدید خود اعلام کرد: حوزه آسیا پاسفیک می تواند از آمریکای شمالی به عنوان ثروتمندترین منطقه جهان تا سال 2019 پیشی بگیرد.
کارشناسان این گروه بین المللی که 48 دفتر در 85 کشور دارد ،گزارش های نوبه ای مختلفی در مورد میزان ثروت خصوصی کشورها یا مناطق مختلف جهان و همچنین بررسی دیگر شاخص های اقتصادی مانند بیمه های عمر، حقوق بازنشستگی و دارایی های آنها اعم از بازارهای بورس سهام، اوراق قرضه و پول نقد ارائه می کنند.
طبق این گزارش که روز چهارشنبه در نشریه 'فوربز' منتشر شد، انتظار می رود مراکز مالی آسیایی سنگاپوری و هنگ کنگی بیشترین سرمایه های خارجی در جهان را نسبت به رقیب اروپایی خود 'سوئیس' جذب کنند.
همچنین این دوکشور به ویژه سنگاپور بیشترین میزان جذب سرمایه های دریایی از داخل و خارج منطقه را در سال های آتی به خود اختصاص خواهد داد که این حرکت به آسیا پاسفیک کمک می کند تا سال 2019 میلادی به ثروتمندترین منطقه جهان تبدیل شود.
گزارش گروه مشورتی بوستون همچنین حاکی از آن است که حوزه آسیاپاسفیک سریع ترین افزایش ثروت عمومی را در سال 2016 بعد از آمریکای شمالی تجربه کرده است.
طبق گزارش این گروه انتظار می رود مجموع ثروت خصوصی در منطقه آسیاپاسفیک به همراه ژاپن از آمریکای شمالی تا سال 2019 پیشی بگیرد و تا سال 2021 این رقم به 77.8 تریلیون دلار خواهد رسید.
براین اساس، آسیا پاسفیک به دلیل رشد قوی تولید ناخالص داخلی به سمت ذخیره منابع مالی بیشتر سوق داده می شود که در این میان چین با کمک حدود 12 میلیارد دلاری به بانک های خصوصی اش جایگاه بزرگترین منبع ثروت های دریایی در این منطقه را به خود اختصاص خواهد داد.
کارشناسان اقتصادی این گروه پیش بینی کردند در سال های پیش رو سنگاپور و هنگ کنگ به عنوان دو مرکز اصلی جذب نقدینگی خارجی درجهان حتی از رقیب اروپایی خود سوئیس پیشی خواهند گرفت.
دارایی های دریایی سنگاپور و هنگ کنگ همزمان با بهره مندی از نرخ رشد اقتصادی 8 درصدی و 7 درصدی در سال 2021 بسیار افزایش خواهد یافت که این رقم سه درصد بیشتر از سوئیس برآورد شده است.
سوئیس در سال 2016 با 2.4 تریلیون دلار در صدر فهرست کشورهای هاب مدیریت ثروت دریایی قرار داشت که این رقم برای سنگاپور1.2 تریلیون دلار و برای هنگ کنگ 0.8 تریلیون دلار بود.