مطرح کردن دولت در سایه در زمانی که انتخابات به سلامت برگزار شده و در آستانه دولت جدید هستیم می تواند زمینه های سوء استفاده را برای عده ای فراهم می کند.
یک استاد حوزه و دانشگاه گفت: آیا تشکیل دولت در سایه معنایش عصیان و طغیان علیه رییس جمهور و حکومت دینی و ولایت فقیه نیست؟! من پیشنهاد میکنم که اصولگرایان روی این موضوعاتی که مطرح میکنند مطالعه بیشتری کنند.
این چهره سیاسی اصولگرا خاطرنشان کرد: رییس جمهور بعد از رای اکثریت ملت و تایید مراجع قانونی انتخاباتی، رییس جمهور 100 درصد مردم است و همه باید با او همکاری کنند تا اتحاد و همبستگی کشور حفظ شود.
او ادامه داد: معنای دولت در سایه این است که شعار تبدیل رقابت به رفاقت یک شعار بی اساس است. من فکر می کنم همانطور که رییس جمهور هم گفته است همه باید به کمک دولت بیایند و دو دولت معنی ندارد. اگر کسی طرح، نظر و انتقادی دارد می تواند از مجرای قانونی مطرح کند و دولت لایحه به مجلس ببرد. راه مدیریت کشور قانونمداری است و به هم زدن اتحاد و ندای جدایی و ناسازگاری زدن به صلاح دین و ملک و مملکت نخواهد بود.
غرویان با بیان اینکه اصولگرایان آگاهند که وقتی طبق قانون رییس جمهور منتخب انتخاب شد همه باید به قانون تمکین کنند، گفت: در دولت قبلی همین دوستانی که الان دم از دولت در سایه می زنند می گفتند اطاعت از رییس جمهور اطاعت از خدا است! چطور در آن زمان اطاعت از رییس جمهور اطاعت از خدا بود اما الان نیست؟! به هرحال اصولگرایان نباید حرکت هایی کنند که با مبانی قانونی و دینی ما سازگار نباشد.
او با بیان اینکه آیا تشکیل دولت در سایه معنایش عصیان و طغیان علیه رییس جمهور و حکومت دینی و ولایت فقیه نیست؟! گفت: من پیشنهاد می کنم که اصولگرایان روی این موضوعاتی که مطرح می کنند مطالعه بیشتری کنند و حرکت هایی انجام ندهند که در آن تناقض باشد بلکه از اردوگاه اصولگرایان باید ندای وحدت بلند شود نه ندای تفرقه و جدایی افکنی بین دولت و ملت.