پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران

نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: با اتکا به پتانسیل داخلی و مهارت جوانان کشور می‌توان اقدامات خوبی در زمینه اشتغال انجام داد، لذا کشور را نباید معطل برجام کنیم.

به گزارش جماران ، سیدمصطفی آقامیرسلیم  با حضور در دانشگاه زنجان، اظهار کرد: در ابتدای سال‌جاری مقام معظم رهبری عنوان سال را «اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال» عنوان کردند و این بیان مودبانه‌ای از این نکته بود که تولید و اشتغال در کشور متوقف شده است، زیرا اگر برقرار بود ایشان این حرف را نمی‌زدند.

 

میرسلیم ادامه داد: مفهوم نام‌گذاری سال این بود که اقدام و عمل نشده و آنچه در سال ۹۲ ابلاغ شده بود، عملیاتی نشده، یعنی چهار سال فرصتی است که سوخته است.

وی با اشاره به نحوه برخورد دولت یازدهم در زمینه برخورد با موضوع تولید و اشتغال که آن را نیازمند سرمایه‌گذاری خارجی می‌دانند، خاطرنشان کرد: اینکه برای تولید یک میلیون شغل نیازمند سرمایه‌گذاری خارجی هستید آیا واقعا خودمان زمینه تولید و اشتغال را در کشور نداریم و آیا این است حفظ احترام یک امت که به پاخاسته و ۳۸ سال از انقلاب آن می‌گذرد.

میرسلیم با تاکید بر اهمیت توجه به سرمایه‌گذار داخلی، گفت: اینکه به سرمایه‌گذار داخلی بی‌توجهی می‌کنیم در نتیجه این است که ملت ایران را باور نداریم، هر چند سرمایه‌گذاری خارجی را نفی نمی‌کنم ولی اینکه در گام اول به دنبال سرمایه‌گذاری خارجی باشیم و همه چیز را موکول به شکستن تحریم‌ها کنیم، اشتباه است و ریشه در عدم خودباوری دارد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه سرمایه‌هایی که هم‌اکنون به کار گرفته شده از بهره‌وری لازم برخوردار نیست، تصریح کرد: باید به دنبال افزایش ضریب بهره‌وری باشیم و آن چیزهایی که در داخل می‌توانیم تولید کنیم، برای آن‌هم می‌خواهید مشابه خارجی بیاورید؟ کارگاه‌های زیادی را دیدم که خاک مرگ بر آن‌ها پاشیده شده و آن‌هایی هم که هستند با چنگ و دندان در حال تلاش هستند که تعطیل نشوند و این وضعیت در شان جمهوری اسلامی نیست.

این نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری با نقد این مسئله که باید منتظر باشیم که تحریم‌ها برداشته شود و نفت به فروش برسد و بعد با پول آن به فکر چاره باشیم، خاطرنشان کرد: کشورهای خارجی هم که الان و بعد از برجام به کشور آمده‌اند با دید بازار مصرف به ایران بوده و جبران سال‌هایی که از بازار ایران غافل بودند و این بازار را اجناس چینی و ترکیه‌ای اشغال کرده است.

میرسلیم با بیان اینکه موفق به طراحی و تولید خودروی ملی شده‌ایم ولی هنوز جلوی کشورهای خارجی سر تسلیم فرود می‌آوریم، گفت: این خنده‌دار نیست که ما در کشور ادعا کنیم خودروی ملی داریم و بعد از ۱۶ سال باز هم سر تسلیم در برابر پژو فرود بیاوریم که خودروی ۲۰۰۸ خود را به ما بدهید.

وی بر لزوم شناخت از وضعیت موجود کشور تاکید کرد و گفت: شناخت وضع موجود کشور ضروری است، نه اینکه وقتی بگوییم کارخانه‌ها تعطیل است، تکذیب کنیم. این انکار چه فایده‌ای دارد؟ شما نمی‌خواهید مسئله را بشناسید، چطور می‌خواهید ریشه‌های رکود را در جامعه از بین ببرید. باید ریشه‌های رکود را شناخت و برای رفع آن راهکاری متکی بر توان داخلی ارائه کرد.

میرسلیم با اشاره به لزوم استفاده از توانمندی دانشجویان در توسعه و اعتلای کشور، خاطرنشان کرد: ما باید فعالیت‌های دانشجویان خود را الگو و به جهان معرفی کنیم. چرا باید جوانان ما بیکار بمانند؟ چرا چشم دوخته‌اند به اینکه تحریم‌ها برداشته شود، آیا آنقدر درایت نداشتند که بدانند ۷۰ سال است آمریکا دست از دشمنی با ما برنداشته است و اگر من به انتخاب مردم بر سر کار آمدم، به صورت جدی پیگیر برجام شده و نخواهم گذاشت حقوق ملت ایران پایمال شود.

وی با تاکید بر اتصال بین حوزه کشاورزی و صنعت، تصریح کرد: این شعار نیست و ما قبلا این کار را انجام داده‌ایم. بسیاری از کالاهایی که شما وارد می‌کنید را جوانان داخل کشور می‌توانند تولید کنند.

میرسلیم گفت: همه کشور را نباید معطل برجام کرد. رتبه کسب و کار و تولید از دست رفته است، به این شیوه، کاری صورت نمی‌گیرد.

وی با تاکید بر حفظ حرمت پیشکسوتان گفت: اعتقاد داریم با اعتماد به نیروی جوان و نخبه دانشگاهی است که می‌توان کشور را ساخت، مگر جنگ را جوانان راسخ و جان بر کف کشور اداره نکردند.

میرسلیم با اشاره به اینکه بیش از ۴۰ طرح کلان پژوهشی در ابتدای دولت یازدهم متوقف شد، تاکید کرد: پیش‌بینی اختصاص هزینه به این طرح‌ها صورت گرفته بود که یکی از آن‌ها طرح تولید هواپیما بود که متوقف شد. یکی از این کارها که مستقل بود و خوب پیش بردند طرح موشکی بود که از سال 62 پیش رفت که اگر آنهم دست دولت یازدهم بود، آن را هم متوقف می‌کردند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.