نانسی پلوسی از رهبران حزب دمکرات در کنگره آمریکا، با رد موضوع استیضاح رئیس جمهوری این کشور گفت که هنوز باید به وی برای پیشبرد برنامه هایش وقت داد.
به گزارش جماران، نانسی پلوسی روز گذشته به تلویزیون سی ان ان آمریکا گفت: ما باید ببینیم که دیدگاه وی درباره مسایل چگونه بوده و چگونه آنها را اجرا خواهد کرد.
رهبر اقلیت دمکرات در مجلس نمایندگان تصریح کرد: باید دید دقیقا چه مواردی را وی نقض کرده است و بر اساس واقعیت ها به قضاوت نشست و بعد تصمیم گرفت. نمی توان بر اساس برخی حرف ها و شنیده ها، پرونده سازی کرد.
وی در عین حال دونالد ترامپ را به بی دقتی در خصوص مدیریت اطلاعات حساس امنیتی متهم کرد.
پلوسی درباره اینکه دونالد ترامپ اطلاعات حساسی به روسیه ارایه داده است، گفت: این می تواند روابط ما را با متحدانمان که رابطه امنیتی نزدیک با آمریکا دارند، خراب کند. آنها دیگر به راحتی به ما اعتماد نخواهند کرد.
روزنامه واشنگتن پست روز دوشنبه مدعی شد که «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا هفته گذشته در دیدار با وزیر امور خارجه روسیه و سفیر این کشور، اطلاعاتی «فوق محرمانه» را در اختیار آنها قرار داده است.
این رسانه مدعی است که این اطلاعات در ارتباط با گروه تروریستی داعش بوده و توسط یکی از شرکای آمریکا در اختیار کاخ سفید قرار گرفته بود.
واشنگتن پست به نقل از یک مقام آگاه که خواست نامش فاش نشود، می نویسد: با اینکه کاخ سفید اجازه نداشته است این اطلاعات را با مسکو به اشتراک بگذارد، ترامپ بیشتر از آنچه که به شرکای آمریکایی گفته بود، در اختیار سفیر روسیه گذاشت.
بر اساس این گزارش، این اطلاعات دارای یکی از بالاترین درجه های طبقه بندی بوده است.
واشنگتن پست می افزاید: ترامپ در دیدار با وزیر امورخارجه و سفیر روسیه از متن بحث خارج شد و به توصیف جزئیات تهدید های تروریستی مرتبط با استفاده از لپ تاپ ها در هواپیما پرداخت.
این روزنامه می نویسد: رئیس جمهوری آمریکا به تشریح جزئیاتی از یک توطئه فاش شده پرداخت که با استفاده از توانمندی های جاسوسی یکی از شرکای آمریکا به دست آمده بود ... از همه مهمتر اینکه او نام شهری را در منطقه تحت کنترل داعش فاش ساخت که هم پیمان اطلاعاتی آمریکا در آنجا متوجه این تهدید شده بود.
واشنگتن پست در ادامه نوشت که به درخواست مقام های دولتی و احتمال در خطر قرار گرفتن منابع و ظرفیت های اطلاعاتی، نمی تواند جزئیات بیشتری را در این رابطه منتشر کند.
دیدار ترامپ با مقام های روسی درست یک روز پس از آن صورت گرفت که وی در اقدامی غیر منتظره، «جیمز کومی» رئیس اداره تحقیقات فدرال آمریکا را اخراج کرد.
این اداره وظیفه تحقیق درباره پرونده ارتباط احتمالی نزدیکان ترامپ با دولت روسیه را بر عهده داشت و اقدام رئیس جمهوری آمریکا، این فرضیه را تقویت کرد.
دولت ترامپ تاکنون در برابر فشارها به منظور تعیین یک دادستان ویژه برای پیگیری تحقیقات در این رابطه مقاومت کرده است.
بسیاری از رسانه ها پرونده ارتباط احتمالی ترامپ با دولت روسیه را در کنار بزرگترین رسوایی های تاریخ آمریکا از جمله ماجرای واترگیت و رسوایی اخلاقی «بیل کلینتون» چهل و دومین رئیس جمهوری این کشور قرار می دهند. هر دو رویداد یاد شده، محکومیت رئیس جمهوری وقت و کلید خوردن روند استیضاح را به دنبال داشت.