یک عضو جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی(جمنا) گفت: دو روش و متد برای اداره کشور وجود دارد و مردم در فضایی شفاف و آزاد برای انتخابی اصلح در روز 29 اردیبهشت و اخذ تصمیمی بزرگ وارد صحنه می‌شوند.

به گزارش جماران ، مهرداد بذرپاش در همایش حامیان ابراهیم رئیسی ، 29 اردیبهشت‌ماه را روز تصمیم‌گیری ملت برای انتخاب "دولت اصلح" دانست و عنوان کرد: مردم با تحقیق و دقت بیشتر به دولتی رأی دهند که نگاهش به ظرفیت‌های داخلی است.

 

وی با بیان اینکه در انتخابات 29 اردیبهشت‌ماه دو راه بیشتر وجود ندارد، تصریح کرد: انتخاب بین ادامه وضعیت فعلی یا انتخاب به تغییر وضعیت موجود که هم نه به وضعیت گذشته است و هم نه به وضعیت فعلی.

بذرپاش با اشتباه دانستن اعتماد به کشورهای خارجی، خاطرنشان کرد: واردات بی‌رویه کالاها و محصولات غیرضروری، تولید ملی و کشاورزان کشور را دچار اشکال کرده است.

بذرپاش افزود: دولت یازدهم در دور نخست نشان داد که رکورد دار رخوت و کم‌تحرکی است و باید به سمت جوان‌گرایی و استفاده از نیروهای جوان برویم.

وی اضافه کرد: ای‌کاش با اعتماد به جامعه جوان کشور، حداقل یکی از وزرا از این قشر انتخاب می‌شد تا جوانان ایرانی نشان دهند از توانمندی و قابلیت زیادی برخوردارند.

مشاور رئیس‌جمهوری در دولت نهم افزود: دو روش و متد برای اداره کشور وجود دارد و مردم در فضایی شفاف و آزاد برای انتخابی اصلح در روز 29 اردیبهشت و اخذ تصمیمی بزرگ وارد صحنه می‌شوند.

وی اضافه کرد: در شاخص اقتصادی کشور، امروز عدد نقدینگی به یک هزار و 300 میلیارد تومان رسیده و این همان ایرادی است که خود شما به دولت قبل وارد می‌دانستید که البته دلیل اصلی نقدینگی در دولت نهم و دهم بارها و بارها احداث مسکن مهر عنوان شد، این درحالی‌ است که دولت یازدهم رکود را تشدید کرده و در همین رکود بیش از 700 هزار میلیارد تومان به نقدینگی اضافه شد.

نماینده سابق مردم تهران در مجلس با بیان اینکه مدل بانکداری کنونی ما اقتضا نمی‌کند پول وارد تولید شود، گفت: مردم در روز 29 اردیبهشت باید در مورد این‌گونه بانکداری، در مورد صندوق‌های بازنشستگی که در آستانه ورشکستگی قرار دارند، تصمیم‌گیری کنند.

بذرپاش انضباط نامناسب مالی دولت را علت اصلی به وجود آمدن این بدهی‌ها دانست و افزود: این اعتبارات به‌جای اینکه به ازدواج، اشتغال و تولید تخصیص یابد، دست دولت است و صرف هزینه‌های غیرضروری می‌شود.

وی در پایان اضافه کرد: سؤال دیگری که مطرح است این است که چرا مدیران دولتی این‌قدر پولدارند مگر نه اینکه اکثریت آن‌ها کار دولتی داشته‌اند پس این ثروت را از کدام راه اندوخته‌اید؟ در جامعه اسلامی که مردم روستاهایش با هزینه‌های اندک زندگی خود را سپری می‌کنند، این نوع زندگی زیبنده مسئولانش نیست.

 

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.