پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران

 معاون سیاسی وزیر کشور، تمام برنامه های صدا و سیما را گزینشی و ضد دولت دانست و گفت: در نامه ای این موضوع را به مسئولان صدا و سیما اعلام کرده ام.

به گزارش جماران، علی اصغر احمدی روز شنبه در جمع فرمانداران و بخشداران خراسان رضوی افزود: همه برنامه ها از 'مناطق آزاد' تا 'جمهور' و حتی بریده مطالب نامزدها در نشریات که از این رسانه پخش می شود همه علیه دولت می باشد.
وی با بیان اینکه تاکید ما به رعایت مر قانون است ، افزود: در موضوع استفاده از عکس روسای جمهور سابق هم تعارف نداریم و عرف جامعه را رعایت می کنیم، اما تجربه ثابت کرده که با ممنوع کردن عکس و سخنرانی ، صدایی خاموش نمی شود.
وی با اشاره به مصوبه شورای عالی امنیت ملی مبنی بر ممنوعیت استفاده از عکس روسای جمهور سابق گفت: در این زمینه به آنان گفتم که اگر اینگونه باشد رهبر معظم انقلاب و دیگران، روسای جمهور سابق کشور هستند؛ آیا نباید عکس آنان استفاده شود.
وی افزود: چگونه دم از اخلاق می زنیم و در عین حال به کسی که خالق واژه امام (ره) پیش از پیروزی انقلاب بوده را دروغگو اطلاق می کنیم؛ چرا به این رسیده ایم که برای 2 روز قدرت همه چیز را نابود می کنیم.
وی اظهار کرد: امروز برخی برای آنکه به قدرت برسند مدعی بی خاصیت بودن برجام ، بیکاری ، ناکارآمدی ، اختلاف با رهبر معظم انقلاب و سیاه نمایی هستند و در نهایت به ایجاد یاس و ناامیدی در دل مردم و سطح جامعه دامن می زنند.

** رفع ممنوعیت نصب تصویر رییس دولت اصلاحات در درون ستادهای انتخاباتی 
رئیس ستاد انتخابات کشور در بخش دیگری از سخنانش گفت: در روزهای اخیر رحیمی معاون دادستان کل کشور به صورت کتبی به دادستان های مراکز استان ها اعلام کرده که نصب تصویر رئیس دولت اصلاحات در درون ستادها ممنوعیتی ندارد. 
وی بر تامین امنیت جلسات سخنرانان انتخاباتی در سطح استان و کشور تاکید کرد و گفت: هر جا قانون باشد بدان تمکین می کنیم اما کسی نمی تواند حق فعالیت اجتماعی و قانونی را از افراد بگیرد. 
وی در عین حال بر مراقبت از تخریب ها و انتشار مطالب خلاف اخلاق و قانون تاکید و عنوان کرد: در زمینه دخالت های غیر قانونی هم اگر تخلف و انحرافی از معیار مشاهده شود، باید فوری گزارش کنید.

** قدرت بازدارندگی انتخابات
رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: مشارکت و حضور مردم در انتخابات پیش رو به مفهوم قدرت بازدارندگی است و هر چه این حضور قدرتمندتر باشد این بازدارندگی بالاتر است. 
احمدی افزود : دشمنان نقشه های زیادی برای کشور دارند و در واقع آنان تلاش می کنند تا دولت بعدی با مشارکت حداقلی شکل گیرد و در صورت ایجاد شرایط مذاکره قدرت چانه زنی و اقتدار لازم را نداشته باشد .
وی اضافه کرد: دشمن سعی دارد در درون کشور برخی آشوب ها را دامن بزند تا بتواند در برجام بهانه تراشی کرده (دبه کنند) و در سوریه و عراق روس ها را با خود همراه کنند و منطقه را سراسر آشوب کنند. 
وی اظهار کرد: امروز اگر ما بعنوان آحاد ملت ایران هوشیارانه و با حساسیت بالا عمل نکنیم به طور قطع دچار اشتباهی فاحش شده ایم به همین دلیل باید نقش مشارکت و حضور حداکثری برای مردم تبیین شود. 
وی توضیح داد: وقتی شهر حلب سوریه از دست تروریست ها آزاد شد وزیر خارجه فرانسه ، سقوط حلب را اضمحلال سیاست غرب و زمینه بروز و ظهور قدرت جدیدی به نام ایران دانست در عین آنکه ارتش ، سپاه ، بسیج و نیروهای انتظامی و وزارت اطلاعات ما همه به عنوان عوامل تعیین کننده در این موازنه قدرت نقش محوری داشتند اما باید در برابر آنان و توطئه هایشان هوشیار بود. 
وی با بیان اینکه مردم ایران حق مشارکت در سرنوشت خود را به رخ دنیا می کشند،‌ اظهار کرد: امروز از جمعیت 82 میلیونی کشور 56 میلیون و 410 هزار نفر یعنی 71 درصد واجد شرایط اخذ رای هستند و در این شرایط حضور حداکثری این جمعیت به معنای قدرت بازدارندگی است.
احمدی افزود:در شرایط فعلی ضدانقلاب و جریان هایی که با کشور عناد دارد چند برداشت متفاوت از مناظره های تلویزیونی دارند از جمله آنکه عنوان می کنند این مناظره ها ثابت کرد در ایران برخی برای کسب قدرت می جنگند و در تایید آن بریده های سخنان نامزدها را گزینشی نشان می دهند. 
وی برداشت دوم این جریان را صحه گذاشتن نامزدها بر فقر و غنا دانسته و عنوان می کنند که 94 درصد فقیر و چهار درصد غنی هستند ، افزود : در واقع ما با دست خود برای ضدانقلاب خوراک تهیه کردیم و برداشت سوم آنان از این مناظره ها آن است که فساد در نظام ایران وجود دارد. 
وی تصریح کرد: به چه قیمتی اینگونه عمل می کنیم ، فرهنگی که امام خمینی(ره) در کشور ساری و جاری کرد و تذکرات و بیانات رهبری معظم انقلاب در زمینه رعایت مباحث اخلاقی، کجاست؟
معاون سیاسی وزیر کشور در ادامه با اشاره به تحرکات دشمنان و گروه های تروریستی و تکفیری در منطقه افزود: ضمن مراقبت در این حوزه باید در فرصت باقیمانده برای حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رای تلاش کرد. 
وی گفت: هم اکنون منافقان به موضوع انتخابات ورود کرده و صوری بودن انتخابات را به جامعه القا ، و ناامیدی را در جامعه ترویج کرده و بر آن دامن می زنند. 
وی خطاب به مجریان انتخابات افزود: هیچ کس انتظار ندارد شما له یا علیه نامزدی تبلیغ کنید، ‌بنابراین باید هوشیار باشید که عاقبت خود را فدای دنیای احدی نکنید. 
احمدی در ادامه اظهارکرد: در روز رای گیری نیز تمامی شعب باید راس ساعت هشت صبح فعالیت خود را شروع کنند و اخذ رای با ارائه شناسنامه و شماره ملی انجام می شود و نمایندگان فرماندار در سر صندوق ها باید با دقت و حساسیت اعمال قانون کنند. 
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه برای برگزاری انتخابات،‌ در لایحه بودجه چهار هزار و 100 میلیارد ریال اعتبار از سوی وزارت کشور پیشنهاد شد بود ، گفت: از این میزان دو هزار و 500 میلیارد ریال در مجلس شورای اسلامی مصوب شد و هم اکنون یک هزار و 600 میلیارد ریال نسبت به برآورد اولیه هزینه ها با کمبود بودجه روبه رو هستیم. 
وی با بیان اینکه موضوع توسط وزیر کشور در حال پیگیری است ، اظهارکرد: با این حال تلاش می شود ، همین اعتبار بر پایه عدالت بین همه بخش ها توزیع شود.
معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به نتایج حاصل از یک نظرسنجی گفت: بر این مبنا 72 درصد مردم نسبت به مجریان و ناظران در برگزاری انتخاباتی سالم در کشور اعتماد و اطمینان دارند که این نقطه قوت ما و بیانگر عملکرد صادقانه دولت است. 
وی اظهار کرد: برآوردها حاکی از مشارکت 70 درصدی مردم در انتخابات پیش رو است و باید تلاش شود این مشارکت افزایش یابد. 
دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا 29 اردیبهشت جاری برگزار می شود.

 

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.